Наточените автомобили от типа хечбек винаги са се радвали на

...
Наточените автомобили от типа хечбек винаги са се радвали на
Коментари Харесай

4 несполучливи хот-хеча

Наточените коли от вида хечбек постоянно са се радвали на известност и внимание от страна на автомобилните почитатели. В множеството случаи те радват с динамичност и добра управляемост, като в това време са практични и пригодени за всекидневна приложимост. Някои от тях от дълго време са се трансформирали в паметни, само че има и много несполучливи наточени хечбекове. Ето три от тях.

Alfa Romeo Arna


Започваме с това, че в действителност тук надали можем да приказва за същинска Alfa. Всъщност автомобилът от фотографията съставлява Nissan Pulsar, освен това съединен в Италия. С последното автоматически отпада японската надеждност, а мощността от 95 конски сили е много дребна, даже и по критериите на 80-те години на предишния век.

Peugeot 207 GTi


Предшествениците на този хот-хеч - 206 GTi и изключително 205 GTi бяха отлични наточени хечбекове. 205-ицата от дълго време е с паметен статут, а моделът след нея намаза малко от известността ѝ. 207 GTI обаче не съумява да продължи славата им. На наточеното Peugeot не му липсва мощ, нито нападателен външен тип. Основната виновност за неуспеха му е посредствената управляемост.

Renault Clio V6


V-образен шестцилиндров приблизително ситуиран мотор, който е високооборотен не звучи по никакъв начин зле, изключително, когато е инсталиран на леко купе като Clio. Оказва се обаче, че французите са сбъркали. Моторът е прекомерно тежък и прекомерно огромен, а самата кола - доста скъпа, двуместна и съвсем без багажник. Това не е никакъв хечбек.

Volkswagen Golf III GTI


Първата генерация на GTI се явява основоположник на класа на наточените хечбекове или прочут още като хот-хеч. След това обаче и фамозният Golf GTI има несполучливи версии. Такава е третата генерация и по-конкретно първият мотор. Той е с съвсем идентична мощ, като този от двойката, а колата е доста по-тежка. Истината е, че след това от Волсбурк вадят елемент със 150 коня, която доста оправя нещата.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР