НАТО продължава своята активност покрай границите с Русия и Беларус,

...
НАТО продължава своята активност покрай границите с Русия и Беларус,
Коментари Харесай

Минск: НАТО разполага разузнавателни центрове по границата с Русия и Беларус

НАТО продължава своята интензивност около границите с Русия и Беларус, разполага разследващи центрове и осъвременява военната инфраструктура.
Това заяви началникът на Генералния щаб на Въоръжените сили на Беларус генерал-майор Виктор Гулевич на съвещание на военния комитет на Организацията на Договора за групова сигурност в Москва, съобщи ТАСС.
 Столтенберг: НАТО е „ съществено загрижена ” от съветските войски край границата на Украйна Столтенберг: НАТО е „ съществено загрижена ” от съветските войски край границата на Украйна
Генералният секретар на НАТО Йенс Столтенберг съобщи във вторник на украинския водач, че алиансът е " съществено угрижен " по отношение на съветските...
По време на съвещанието са били разисквани предпочитаните посоки в активността на организацията във военната област, препоръчани от Таджикистан в интервала на неговото председателство през 2021 година, както и въпросите, свързани със взаимно образование на органите за ръководство и образуването на сили и средства на системата за групова сигурност.
По информация на Министерството на защитата на Беларус, участниците в срещата са се договорили да продължат практиката на осъществяване на „ взаимни мероприятия за оперативна и бойна подготовка ”, в това число в границите на взаимното оперативно-стратегическо обучение „ Бойно приятелство - 2021 “.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР