НАТО предупреди в понеделник, че все по-агресивното поведение на Китай,

...
НАТО предупреди в понеделник, че все по-агресивното поведение на Китай,
Коментари Харесай

НАТО: Все по-агресивното поведение на Китай създава „системни предизвикателства”

НАТО предизвести в понеделник, че все по-агресивното държание на Китай, в това число кибервойната и построяването на нуклеарни бойни глави, основава " систематични провокации " за интернационалното право и сигурността ”, предъаде Агенция Франс Прес.
Декларираните от Китай упоритости и изрично държание съставляват систематични провокации пред интернационалния ред, учреден на правила и в областите, ", се споделя в изказване на срещата върха.
 „ Те се смеят на вятъра “: До какво може да докара присъединението на Украйна към НАТО? „ Те се смеят на вятъра “: До какво може да докара присъединението на Украйна към НАТО?
Липсват гаранции, че Украйна няма да се причисли към НАТО - съобщи съветският президент Владимир Путин. Съединени американски щати също оставят вратите на Алиан...
Лидерите на страни от НАТО предизвестиха Русия в понеделник, че не може да има връщане към естествените връзки сред Москва и военния алианс, до момента в който тя не стартира да съблюдава интернационалното право.
„ Докато Русия не показва съблюдаване на интернационалното право и своите интернационалните отговорности и отговорности ”, не може да има връщане към естествените връзки, се споделя в заключителното изказване на срещата на върха.
Лидерите на НАТО се договориха в понеделник да запазят финансирането на гражданското летище в Кабул, откакто по-късно тази година.
" Като признава смисъла му за трайното дипломатическо и интернационално наличие, както и за връзката на Афганистан със света, НАТО ще обезпечи преходно финансиране, с цел да обезпечи продъл6жаващото действие на интернационалното летище „ Хамид Карзай " ”, се споделя в изказване на срещата на върха на НАТО.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР