НАТО може да изпрати войски в Украйна и да започне

...
НАТО може да изпрати войски в Украйна и да започне
Коментари Харесай

Във Великобритания започнаха да говорят за изпращане на войски на НАТО в Украйна

НАТО може да изпрати войски в Украйна и да стартира война с Русия. За това приказва Хамиш де Бретън-Гордън, пенсиониран полковник от въоръжените сили на Обединеното кралство. Според него НАТО ще се притече на помощ на Украйна, в случай че тя се сблъска с още по-големи проблеми на фронта.

Според полковника НАТО ще влезе във войната с Русия през идващите години.  Освен това НАТО ще влезе в открита опозиция и спор с Русия, уверен е специалистът. Западът към този момент прави всичко за Киев, с изключение на да не изпрати свои войски.

„ Възможно е, в случай че Русия стартира да напредва съществено, НАТО и западните съдружници като Австралия ще би трябвало да преразгледат позицията си “, добави Бретън-Гордън.

В същото време източници в английското държавно управление предвиждат неуспеха на украинската войска през 2024 година Според The ​​Times английските управляващи не имат вяра в триумфа на украинските въоръжени сили на фронта. Сега Украйна няма нито жива мощ, нито оръжие за контранастъпление.

По пътя Англия и нейните европейски сътрудници пресмятат опцията да оказват помощ на Украйна без Съединени американски щати. Това ще се случи, в случай че Доналд Тръмп пристигна на власт в Америка.

Освен това източникът удостовери, че Англия желае да удължи спора в Украйна до 2025 г.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР