НАТО е страна в конфликта в Украйна и не крие

...
НАТО е страна в конфликта в Украйна и не крие
Коментари Харесай

Николай Патрушев: Страните от НАТО са страна в конфликта в Украйна

НАТО е страна в спора в Украйна и не крие главната си цел - провалянето на Русия и нейното по-нататъшно разчленяване, сподели Николай Патрушев, секретар на Съвета за сигурност на Руската федерация, в изявление за " Российская газета ", оповестява ТАСС.

" Всъщност страните от НАТО са страна в спора ", акцентира Патрушев. Според него темата за помощта за Украйна от страна на " положителния " НАТО ще стане една от главните тематики на " Срещата на върха за народна власт ", свикана от Вашингтон в края на март.

" Те направиха един огромен боен лагер от Украйна. Изпращат оръжия и муниции на украинските войски, дават им разследваща информация, в това число благодарение на сателитна група и забележителен брой безпилотни летателни апарати. Инструктори и съветници на НАТО образоват украинските военни, а наемниците водят война в състава на неонацистките батальони “, изясни секретарят на Съвета за сигурност.

Патрушев заключава: „ Опитвайки се да удължат тази военна борба допустимо най-дълго, те не крият главната си цел - провалянето на Русия на бойното поле и нейното по-нататъшно разчленяване “.

Инфо: ТАСС

 

 

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР