Натискът върху някои държави да се откажат да купуват руската

...
Натискът върху някои държави да се откажат да купуват руската
Коментари Харесай

Русия: Натискът върху държавите да откажат Спутник V е безпрецедентен

Натискът върху някои страни да се откажат да купуват съветската ваксина " Спутник V " против ковид е на невиждани равнища, само че нямат късмет да съумеят, настояват от Кремъл, представени от " Ройтерс ".
Говорителят на Кремъл Дмитрий Песков сподели това в отговор на питане за, съгласно който Съединени американски щати се пробват да убедят Бразилия да не купува съветската ваксина. В него се показва, че Русия се пробва да ускори въздействието си в района, което е във щета на Съединени американски щати.
 Говорителят на Путин се оплаква, че коронавирусът е спрял за година развиването на Русия Говорителят на Путин се оплаква, че коронавирусът е спрял за година развиването на Русия
Пандемията от ковид лиши Русия, сходно на други страни, от опцията да се развива интензивно през цялата година, тази рецес...
Песков не разяснява отчета, само че съобщи, че Русия е срещу политизиране на обстановката към имунизациите.
" Върху доста страни мащабът на натиска е невиждан...такива егоистични опити за принуждаване на страни да изоставят ваксини не са перспективни ", сподели Песков.
" Вярваме, че би трябвало да има допустимо най-вече дози от ваксини, тъй че всички страни,, да имат опцията да спрат пандемията ", добави още той.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР