Наташа Краун прекарва времето си в ядене на пица, тестени

...
Наташа Краун прекарва времето си в ядене на пица, тестени
Коментари Харесай

Моделка със 180-сантиметрово дупе иска да качи още 25 кг, за да придобие най-голямата задница в света

Наташа Краун прекарва времето си в ястие на пица, тестени произведения и шест кг Нутела месечно, с цел да придобие тялото на фантазиите си. Лекарите разкриха, че тя ще би трябвало да ги задържи, с цел да преразпредели мазнините и да стане задницата й, която сега е 178 см, още по-голяма.

Наташа, която е висока 155 см и тежи 133 кг, печели от продажбите на видеоклипове и фотоси на бомбастичните й форми, написа " Дейли Стар ".
 Woman wants world`s biggest bum

" Колкото повече спечелвам, толкоз по-добре. Ще направя всичко, което е належащо, с цел да имам най-големата задна част на света ", споделя тя.

" Може би имам телесна дисморфия или нещо сходно, само че не ми се коства, че дупето ми даже не е толкоз огромно. Определено желая да е по-голямо ", споделя Наташа.



Шведката е била единствено на 20 години, когато е претърпяла първата си козметична процедура и признава, че в този момент е пристрастена към това да ляга под ножа.

" Когато бях тийнейджърка и тялото ми стартира да се трансформира - да имам гърди и дупе, започнах да обичам тялото си. Аз просто обичам възприятието да имам огромно дупе. Когато се разхождам, усещам, че се подрусва и подрусва... Така стартирам да се усещам възбудена от себе си. Моето дупе ме ме кара да се усещам секси и мощна ", прибавя Наташа.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР