Натъпкан самолет, който току-що беше кацнал в Обединеното кралство от

...
Натъпкан самолет, който току-що беше кацнал в Обединеното кралство от
Коментари Харесай

Пътниците на Jet2 не се допускат да слизат от самолета, тъй като човек започва да проявява симптоми на инфекциозно заболяване

Натъпкан аероплан, който преди малко беше кацнал в Обединеното кралство от Испания, беше арестуван на асфалта на пистата през днешния ден след незабавен здравен сигнал.

Полетът LS302 на Jet2 кацна на интернационалното летище в Белфаст от Аликанте в 14:35 през днешния ден, само че на пасажерите беше казано да останат по местата си, до момента в който здравните чиновници на пристанището се качиха на самолета.

Алармите бяха повдигнати, откакто обещано лице сподели признаци на варицела, което означаваше, че би трябвало да се изключи евентуален случай на морбили. Говорител на нискобюджетната самолетна компания сподели, че всички пасажери са получили позволение да изоставен самолета след „ малко закъснение “ и са влезнали в постройката на летището.

Говорителят на Jet2 сподели: „ Можем да потвърдим, че чиновниците на Port Health се качиха на полет LS302 по-рано през днешния ден след известия за клиент, показващ вероятни признаци на варицела. Клиентите към този момент напуснаха самолета след малко закъснение и се извиняваме за възможното стеснение. " Международното ле...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР