Наталия Симеонова навърши 54 години миналата събота. Mнозина мислят, че

...
Наталия Симеонова навърши 54 години миналата събота. Mнозина мислят, че
Коментари Харесай

На 54: Наталия Симеонова с нова любов

Наталия Симеонова навърши 54 години предходната събота. Mнозина мислят, че цифрата би я депресирала, само че това не е по този начин.

" Получих толкоз доста цветя. Толкова са красиви, че цяла заран им върша видеа. Това е моята фикс идея - подреждането, аранжировките ", показа Наталия в ефира на Българска национална телевизия пред Георги Любенов.

" За мен годините са единствено цифра, да тя става все по-внушителна. Вчера станах на 54 години и се отнасям безусловно умерено към възрастта си. Когато си на екран всяка седмица, остаряваш по-неусетно, тъй като хората привикват с твоето остаряване.

Водещата умно заключи, че сигурно  разочарова част от феновете си, когато я срещат по-неглиже, да вземем за пример на пазар. Тя споделя, че е изцяло естествена и с отнася умерено към възрастта си. Финалните решения взима единствено със сърцето си и е доста рационална и дисциплинирана.

Наталия подържа положителни връзки с Денис Ризов. Тя споделя, че от дълго време му е дала прошка изневярата.

„ Денис е лек човек - не понася драмите и проблемите. И по някакъв метод ние сме изговорили нещата. По някакъв метод аз получих неговата молба за амнистия ”, разкрива още тя.

Наталия Симеонова е ефирен публицист, майка, човек с дейна гражданска позиция. Човек с огромно сърце, през което минават какви ли не диалози и страсти.

Инфо: blitz.bg

Тагове: Наталия Симеонова
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР