Наталия Симеонова може да се справи половин хляб и няколко

...
Наталия Симеонова може да се справи половин хляб и няколко
Коментари Харесай

Наталия Симеонова пие и яде на корем. Качва се и кара!

Наталия Симеонова може да се оправи половин самун и няколко пържоли с едно сядане на масата, написа в. „ Уикенд ”.

Феята на любовта, както беше известна водещата Наталия Симеонова, от край време води неравностойна борба с килограмите.

Блондинката е на път да закове кантара на 100 кг, само че апетитът й е по-силен от суетата. Често се случва с едно сядане на масата да преполови един самун. Като към въглехидратната бомба прибавя пържолки, картофки, салатка, каквото има. Всичко обилно се полива с вино. А след ставането от трапезата Наталия няма никакъв проблем да седне и зад кормилото, добавя изданието.

Написаното нагоре не е просто образец. А условия от действителна обстановка, на която се натъкнал кореспондент на цитирания вестник.

Случката се разиграла през миналата седмица. Симеонова дружно с нейна другарка се срещнали за обяд в заведение в центъра на София. Двете похапнали щедро, като някогашната брачна половинка на Денис Ризов демонстрирала, че от дълго време е загърбила диетите. Полели срещата си с наливно бяло вино.

А след гощавката без терзания Наталия седнала зад кормилото на лъскавия си джип „ Порше Кайен ” и отпрашила в незнайна посока.

Именно поради случки като тази, някогашната водеща няма по какъв начин да мине с оправданието, че е дебела поради неприятен метаболизъм. Храната, която гълтам, разясняват очевидци, й носи хиляди калории всекидневно.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР