Наталия Симеонова, която се прослави като лице на предаванията "Море

...
Наталия Симеонова, която се прослави като лице на предаванията "Море
Коментари Харесай

Безработната Наталия Симеонова: Срамувам се, вече нямам място в телевизията!

Наталия Симеонова, която се популяризира като лице на предаванията "Море от обич " и "Предай нататък " по Би Ти Ви, стои безработна от 2016-а. 48-годишната някогашна тв водеща не желае да има нищо повече с малкия екран у нас. Тя е безапелационна, че времето, в което се е чувствала горда с специалността си, окончателно е отминало.
"Телевизията, такава каквото е сега, ме омерзява. Не съм вярвала, че ще пристигна миг, в който да се срамя от гилдията, към която числя се, тъй като постоянно доста съм си обичала работата и съм се гордяла с продукцията си. Като цяло в този момент имаме беззъба журналистика, арогантни авторски излъчвания и безпардонни, грозни, лепкави и слузести риалити формати ", разяснява журналистката.

Ако прояви предпочитание, тя би могла да осъществя нов тв план. Все още законният й брачен партньор Денис Ризов има дългогодишни партньорски взаимоотношения с Би Ти Ви като продуцент на "Търси се " и евентуално елементарно би я стартирал в някое предаване, с цел да възроди кариерата й. Наталия обаче е безапелационна, че не желае да работи в днешната телевизионна среда.

"Преди година и половина, на 25 септември, в неделя, тъкмо след празника, по Би Ти Ви, излъчиха пилотката на "Обичам те, благодаря ти, извинявай ", спомня си Наталия. Концепцията на шоуто й била гостът да среща феновете с трима души, които са му оказали огромно въздействие и към които се усеща длъжен. В първото издание била показана Нешка Робева. Двете с Наталия прекарали през целия ден дружно, ходили даже до вилата на треньорката.

"Снимахме я през юли, предадохме пилотния епизод, тъй като от малкия екран споделиха, че е незабавно, а по-късно не го гледаха две седмици. Това е доста обидно. После го видяха, излъчиха го без никаква реклама, реализираха добър резултат и споделиха: "Висок рейтинг, само че можеше и още ". И на мен ми стана доста болно и повече нищо не им предложих ", признава Симеонова.

Сега тя избира да не работи. Мъжът й, с който от дълго време не живеят дружно, само че още са съпрузи, е състоятелен и я устоя. Пък и в последната година никой от малкия екран не я е търсил, с цел да й предлага план, написа "Уикенд ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР