Наталия Симеонова е готова да се върне на екран, сподели

...
Наталия Симеонова е готова да се върне на екран, сподели
Коментари Харесай

Наталия Симеонова шокира всички с тази новина

Наталия Симеонова е подготвена да се върне на екран, показа самата тя. Къдравата водеща договаря с няколко малките екрани за свое предаване, само че е оставила нещата да се случат след Нова година. 

Нито една от огромните малките екрани обаче не демонстрира интерес към нея, а по-скоро Симеонова договаря с по-малки частни кабеларки, написа " Блиц ".

Новината, че малкия екран не е затворена страница за нея се оказа добра вест за дългогодишните й почитатели, които я обикнаха около " Море от обич ". Но в случай че въпреки всичко проектите й не се осъществят със лично предаване, тя е подготвена да оказва помощ на мъжа си Денис Ризов в неговото предаване по интернет. 

" Имам доста хрумвания за работа, оставям ги за след Нова година, само че не желая авансово да ги споделям “, споделя Симеонова, която има и американски паспорт.

Ексводещата на " Море от обич “ изкара пандемията във Флорида дружно с мъжа си Денис Ризов. Той също като нея се завърна в родината след повече от три години живот на открито. Двойката се пробва още веднъж да се събере, а Наталия посочи пред Петя Дикова, че към този момент с Денис съвсем не се карат и че във всяка връзка има и възходи, и падения, и кавги, и сдобрявания.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР