Наталия Руденко, която вече тежи над 300 килограма, живее на

...
Наталия Руденко, която вече тежи над 300 килограма, живее на
Коментари Харесай

Най-дебелата рускиня чукна 300 килограма, съседите се страхуват, че ще падне през тавана им

Наталия Руденко, която към този момент тежи над 300 кг, живее на втория етаж на остаряла кооперация във Волгоград в Русия. 36-годишната жена се счита за най-дебелата в Русия, написа " Дейли остарял ".


Според световни медии, таванът на 87-годишната сграда са от гредоред и съседите се страхуват, че той ще се срути под тежестта на жената.

Галина Килмова, коят живее под Надежда, заяви: " Всеки път, когато тя се къпе, вода се сипе по пода на банята ѝ и се просмуква през нашия таван. Таванът в нашите баня и тоалетна винаги е мокър. Части о него вече са почнали да падат. Едно от парчетата почти удари по главата 3-годишния ми син ".

Тя каза още: " Чуваме как ходи из стаята, от това таванът скърца ужасяващо. Наистина се страхуваме, че някой ден подът няма да издържи под теглото ѝ и тя ще падне при нас ".



Шокиращи снимки на банята на Климова показват, че гредоредът е в плачевно състояние. Говорейки за дома си, Руденко каза: " Нашата кооперация е много стара, в нея не е безопасно да се живее ".



Рускинята се е омъжила, когато е била на 19 години и е тежала само 148 килограма. Малко след това тя забременява, но за съжалени губи бебето си. След спонтанния аборт мъжът ѝ я напуска. " След като изгубих детето и съпруга си изпаднах в депресия и започнах да ям повече ", признава тя.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР