Наталия Кобилкина се оплака, че животът й в Лондон е

...
Наталия Кобилкина се оплака, че животът й в Лондон е
Коментари Харесай

Наталия Кобилкина се пробва да вади пари с невръстния си син

 Наталия Кобилкина се оплака, че животът й в Лондон е изпълнен с необикновени компликации. Преди няколко месеца колоритната рускиня се реалокира с мъжа си Такис и детето си в британската столица, само че към този момент май съжалява за това. Експертката по секс признава, че е доста по-трудно, в сравнение с е очаквала. Животът в Лондон се оказал доста безценен, а приходите към този момент са нищожни.

В свое изявление Наталия се оплака, че не може да експлоатира бавачката си, както явно е привикнала да прави. " В Англия бавачката е единствено бавачка, до момента в който в България тя ми помагаше и с домакинските отговорности, с извършването на покупки, и с почистването на дома. Тук за всяко нещо би трябвало да ангажирам човек, а надниците са почасови. Всяко нещо е много скъпо ", ожали се Кобилкина. Освен това дистанциите били великански, а в този момент в допълнение обстановката се усложнява от прелюдия локдаун.

Според нейни другари до няколко месеца тя ще се върне в България с подвита опашка – явно в Лондон няма толкоз баламурници, на които да продава препоръките си за " дълбоки и чувствени свирки ", " подмладяване на йонито " и " оргазъм от дупето ".

Иваче Наталия избрала много любопитна и ексцентрична за мъж специалност, към която да насочи сина си Филип. Детето скоро ще стане на 2 години, а майката му, като всяка друга майка, явно го намира за най-красивото момче на света, тъй като счита да го прави манекен. Самата тя разкри тези свои планове преди броени дни, писа " Уикенд ".

" И Филип като мама обича да се снима и театралничи. Мислим да го пробваме по организации за фотоси ", показа рускинята. Тя се обърна към своите почитатели и почитатели, които имат деца, с молба да й опишат за опита, който имат с фешън организации за деца. Другото, в което рускинята мисли, че дребният Филип ще бъде добър, е актьорската работа. Гордата майка има предпочитание да го опитва в реклами и даже в художествени филми. " Ще чакаме завършек на локдауни и ще забележим " – по този метод Наталия очерта проектите си по отношение на детето.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР