Наталия Гуркова най-сетне се съвзе след убийството на съпруга си

...
Наталия Гуркова най-сетне се съвзе след убийството на съпруга си
Коментари Харесай

Наталия Гуркова трупа пачки от нова работа

Наталия Гуркова най-накрая се съвзе след убийството на брачна половинка си Джордже Михалевич. Запознати издават пред „ Уикенд”, че някогашната манекенка към този момент си е стъпила на краката и дори е почнала работа, с цел да закрепи финансовото си състояние. С днешна дата хубавицата се занимава със застраховки и пенсионно обезпечаване в известна компания.

Колеги на Гуркова издават, че тя доста бързо е съумяла да се наложи в компанията и дори на тазгодишния коледен прием, извършен във Велико Търново, е взела специфична премия. Отличието се връчва за изключителни достижения и доста огромен оборот, реализиран от подписване на разнообразни типове застрахователни контракти. 44-годишната брюнетка ловко се възползвала от своите сексапил, известност и контакти, с цел да натрупа точки и да се издига в кариерата.

След убийството на Джордже, Наталия излезе отвън светлините на прожекторите и реши да стартира естествен живот. Тя от дълго време е загърбила стилния подиум. Последната й световна изява е от състезанието „ Мис България”, който се състоя в края на ноември. Тя бе част от журито в сървенованието за най-красива българка. Като цяло обаче, обществените й появи са редки.

Що се отнася до персоналния живот, до неотдавна Наталия се носеше на крилете на нова обич, само че уви – щастието й не продължи дълго. Вдовицата на Михалевич имаше връзка със състоятелен банкер, само че съгласно хора от обкръжението й към този момент се е разделила с него. Разлъката настъпила преди 3 месеца. Връзката на някогашната миска и 50-годишният предприемач почнала напролет, само че не издържала и година, написа "Уикенд ".
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР