Наталия Гуркова доскоро се носеше на крилете на нова любов,

...
Наталия Гуркова доскоро се носеше на крилете на нова любов,
Коментари Харесай

Нов тежък удар за Наталия Гуркова

 Наталия Гуркова до неотдавна се носеше на крилете на нова обич, само че уви – щастието й не продължи дълго. Вдовицата на убития предприемач Джордже Михалевич имаше връзка със състоятелен банкер, само че съгласно осведомени към този момент се е разделила с него. Разлъката настъпила преди няколко седмици, настояват хора от обкръжението й.

Близки до дългокраката брюнетка издават, че 3 години след загубата на брачна половинка си тя най-накрая разкрила нова обич и била подготвена да продължи напред, но проектите й за следващ път се объркали. Сега Гуркова още веднъж е сама и се е отдала на развлечения с приятелки, в случай че съдим по последната й интензивност в обществената мрежа.

Интимните връзки на някогашната миска и 50-годишния предприемач почнали напролет. Според слуховете децата на Наталия не го харесвали и това довело до завършек на връзката, като детайлностите не са известни. Дали има и друга причина за раздялата – Гуркова мълчи по въпроса.

Близките на хубавицата са удовлетворени, че тя въпреки всичко e съумяла да си стъпи на краката въпреки ударите, които й нанесе ориста. Наталия нееднократно е споделяла, че е признателна за поддръжката на родственици, другари и почитатели. " Tрудно ми е, само че се оправям! Възмутена съм от клюките, които се разнасят! Внушава се, че починалият ми брачен партньор Джордже е бил лъжец и надали не е заслужил участта си. Не, това не е правилно! Той стана жертва на жестоката престъпност в ЮАР, от която никой не е застрахован! Той просто нямаше шанс и попадна в престрелка! ", коментирала е самотната майка.

Михалевич бе погубен наоколо до Йоханесбург през 2018 г. Тогава южноафриканските медии оповестиха, че похитителите наблюдавали автомобила на черногорския предприемач, спрели тъкмо до него на червен светофар и го простреляли през страничното стъкло на колата.

Не е загадка, че бизнесът на Джордже не беше напълно законен, въпреки че Наталия постоянно го е защитавала. През последните години от живота му го застигнаха и финансови паники, с които започнаха и проблемите в брака му. Заговори се, че жена му е имала няколко извънбрачни случки. Чаровната брюнетка обаче по този начин и не призна, че фамилията им е прекосявало през рецесия.

Запознати настояват, че поради богатото престъпно досие на брачна половинка си хубавицата изгубила съня и спокойствието си. Разтревожена за живота на двете си деца някогашната миска напусна дефинитивно ЮАР преди няколко години и заживя с майка си в столичния квартал " Младост ". За гибелта на Михалевич тя научила по телефона от южноафрикански полицейски инспектори. В продължение на седмици Наталия не можела да се отърси от първичния потрес, пиела и антидепресанти. Едва неотдавна съумяла да се съвземе и да стартира живота си oтначало, най-много поради децата си Джорджия и Кристиян.

След убийството на брачна половинка си Гуркова излезе отвън светлините на прожекторите. Тя от дълго време е загърбила стилния подиум, съвсем не дава изявленията, нито пък приказва за персоналния си живот, написа " Уикенд ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР