Наталия Гуркова доскоро се носеше на крилете на нова любов,

...
Наталия Гуркова доскоро се носеше на крилете на нова любов,
Коментари Харесай

Пак сама: Банкер заряза Наталия Гуркова

Наталия Гуркова до неотдавна се носеше на крилете на нова обич, само че уви – щастието й не продължи дълго. Вдовицата на убития предприемач Джордже Михалевич имаше връзка със състоятелен банкер, само че съгласно осведомени към този момент се е разделила с него. Разлъката настъпила преди няколко седмици, настояват хора от обкръжението й.

Близки до дългокраката брюнетка издават, че 3 години след загубата на брачна половинка си тя най-накрая разкрила нова обич и била подготвена да продължи напред, но проектите й за следващ път се объркали. Сега Гуркова още веднъж е сама и се е отдала на развлечения с приятелки, в случай че съдим по последната й интензивност в обществената мрежа.

Интимните връзки на някогашната миска и 50-годишния предприемач почнали напролет. Според слуховете децата на Наталия не го харесвали и това довело до завършек на връзката, като детайлностите не са известни. Дали има и друга причина за раздялата – Гуркова мълчи по въпроса.

Близките на хубавицата са удовлетворени, че тя въпреки всичко e съумяла да си стъпи на краката макар ударите, които й нанесе ориста. Наталия нееднократно е споделяла, че е признателна за поддръжката на родственици, другари и почитатели. „ Tрудно ми е, само че се оправям! Възмутена съм от клюките, които се разнасят! Внушава се, че починалият ми брачен партньор Джордже е бил лъжец и надали не е заслужил участта си. Не, това не е правилно! Той стана жертва на жестоката престъпност в ЮАР, от която никой не е застрахован! Той просто нямаше шанс и попадна в престрелка! ”, коментирала е самотната майка.

Михалевич бе погубен наоколо до Йоханесбург през 2018 година Тогава южноафриканските медии оповестиха, че похитителите наблюдавали автомобила на черногорския предприемач, спрели тъкмо до него на червен светофар и го простреляли през страничното стъкло на колата.

Не е загадка, че бизнесът на Джордже не беше напълно законен, въпреки че Наталия постоянно го е защитавала. През последните години от живота му го застигнаха и финансови паники, с които започнаха и проблемите в брака му. Заговори се, че жена му е имала няколко извънбрачни случки. Чаровната брюнетка обаче по този начин и не призна, че фамилията им е прекосявало през рецесия.

Запознати настояват, че поради богатото престъпно досие на брачна половинка си хубавицата изгубила съня и спокойствието си. Разтревожена за живота на двете си деца някогашната миска напусна дефинитивно ЮАР преди няколко години и заживя с майка си в столичния квартал „ Младост ”. За гибелта на Михалевич тя научила по телефона от южноафрикански полицейски инспектори. В продължение на седмици Наталия не можела да се отърси от първичния потрес, пиела и антидепресанти. Едва неотдавна съумяла да се съвземе и да стартира живота си oтначало, най-много поради децата си Джорджия и Кристиян.

След убийството на брачна половинка си Гуркова излезе отвън светлините на прожекторите. Тя от дълго време е загърбила стилния подиум, съвсем не дава изявленията, нито пък приказва за персоналния си живот.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР