Наталия беше на 21 години, когато доведе любимия си Джейкъб

...
Наталия беше на 21 години, когато доведе любимия си Джейкъб
Коментари Харесай

Тя отиде в Африка, за да се омъжи. Сега цяла Нигерия се възхищава на децата им /Снимки/

Наталия беше на 21 години, когато докара обичания си Джейкъб да го показа на родителите си. Момичето незабавно им изясни, че са съученици и имат сериозна връзка от дълго време. 

Цялото семейство на Наталия бяха шокирани от тази вест.

Но откакто се срещна с Джейкъб, фамилията на момичето осъзна, че той е доста благ и положителен човек, и като никой различен не подхожда на тяхната Наталия.

И с цел да угоди на фамилията на своята младоженка, Джейкъб даде обещание да кръсти първото им дете с съветското име Соколов. Тази вест разсмя роднините на момичето, тъй като те не знаеха, че в родината на мъжа семейството и личното име могат да бъдат идентични.

На собствен ред фамилията на Яков също не схваща неговия избор. Да се ожени за бяло момиче от Русия не е типичният избор на нигерийците, само че все пак, те се помириха с това.

Влюбената двойка реши да направи две сватби. В Ижевск тържеството беше много непретенциозно, само че в Нигерия 2000 души пристигнаха да поздравят младоженците. Невъзможно е даже да си представим какъв брой подаръка може да получи едно младо семейство!

Но в тази страна традициите са доста по-различни, а сватбената маса е нещо, с което не сме привикнали.

Гостите се черпят много непретенциозно – с вода, сода и ориз с месо.

Младото семейство се настани в къща с пет стаи, където с изключение на тях живееха още 10 членове на фамилията. Но в никакъв случай не им се е налагало да скучаят. Всеки ден завършваше с танци, песни и занимания.

С работата Джейкъб нямал шанс, само че двойката не седяла без работа. Наталия се научила по какъв начин да прави маникюри и се изживявала като модел. След известно време тя си намерила работа като редактор в списание, отворила даже личен магазин и си купила кола. Яков поддържаше жена си във всичко и роднините не можеха да се наситят на упоритата й работа.

Двойката не се забави с раждането на дете, изключително откакто в фамилията имаше доста дами, които на драго сърце гледаха бебето. Момчето пораства същински хубав мъж, откакто е наследил всички най-хубави черти от родителите си. И през днешния ден цяла Нигерия е допряна от това момче.

И неотдавна в фамилията се роди щерка. Тя, несъмнено, е напълно мъничка, само че даже от в този момент е ясно, че когато порасне, ще се трансформира в същинска хубавица и в случай че желае, може да стане модел.

Наталия в никакъв случай не не помни за родината си и постоянно, когато е допустимо, идва на посетители с децата си. Намирайки се в Русия, дамата постоянно осъзнава какъв брой доста й липсва домът. Носталгията е подбудена от всичко: родна тирада, мимики, привички, традиции. Но все пак, тя се усеща като безусловно благополучен човек и блестящите й очи са блестящо удостоверение за това.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР