Натали Трифонова неведнъж е споделяла, че е израснала само с

...
Натали Трифонова неведнъж е споделяла, че е израснала само с
Коментари Харесай

Натали Трифонова прости на баща си 


Натали Трифонова нееднократно е споделяла, че е израснала единствено с майка си, а с татко си не била близка. Едва неотдавна синотпичката и водеща на Би Ти Ви съумяла да затопли връзките си с него. Родителите на дългокраката русокоската от дълго време са разграничени, а баща й има наследник от втория си брак. Момченцето е на 3 години. След като станала кака, хубавицата решила да се сближи с татко си и брат си.

Натали е разказвала, че израснала надалеч от родителя си, който напуснал фамилията, когато тя била 10-годишна. Заминал за чужбина по работа и съвсем не общувал с щерка си. Когато научила, че ще има братче, синоптичката настояла да построи връзка с него. С дребния Теодор имат цели 28 години разлика във възрастта, само че хубавицата се надявала някой ден да намеря допирни точки и да станат близки.

Неотдавна Трифонова разгласява остаряла фотография на родителите си в обществената мрежа и умили огромна част от почитателите си. От фрагмента проличава, че чаровната русокоска е наследила хубавите черти и на майка си, и на татко си. „ Истината е, че съм по-близка с мама. С нея сме приятелки, споделяме си всичко ”, коментирала е звездата.

Всички, които познават майката на Нaтали, са безапелационни, че двете наподобяват по-скоро като сестри. 52-годишната Ванина родила дъщеря си доста млада и бързо се разделила с тогавашния си брачен партньор, тъй като бракът им се изчерпал. След развода Трифонов почнал работа отвън България и рядко виждал детето си. Майката на водещата я отгледала сама и въпреки че срещала компликации, не се предала в устрема си да й даде най-хубавото. Ванина се преместила от Велико Търново в София, с цел да практикува специалността си на ортодонт. Тя отворила личен кабинет, а дребната Натали записала в столично учебно заведение.

„ Мама е най-важният човек в моя живот. Не знам какво бих правила без нея. Изключително тежък миг претърпях, когато преди години катастрофирахме с мотор на остров Миконос. Тогава аз бях добре, само че съществуваше заплаха за нейния живот ”, връща лентата на спомените синоптичката.

Инцидентът се случил за секунди и съумял да вгорчи лятната отмора на водещата. След удара тя намерила майка си да лежи на земята в безсъзнание и светът й се сринал. Минутите, в които чакала колата за спешна помощ да дойде, й се сторили като безкрайна безкрайност. Блондинката реагирала стремително, позвънявайки на телефона за незабавна помощ, а след това се свързала и с баба си Маргарита, която е доктор.

„ Хем бях в суматоха, хем се държах, тъй като бях единственият човек, който можеше да й помогне. Първо се обадих на баба ми, след това водих диалози и с други доктори, които са познати на нашето семейство, с цел да схвана какво е положението на майка. Случилото се доста ме промени и станах по-отговорна ”, разказвала е Трифонова.

След като трансферира 30-те, Натали все по-често се замисляла за момента, в който самата тя ще стане майка. Много й се желало да забременее, само че пък и търсела най-подходящия мъж за тази цел. Със сигурност претенденти за сърцето й не липсват. „ Мечтая си за семейство, за деца. Чувствам се подготвена за това ”, споделяла е звездата на Би Ти Ви.
Източник: barometar.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР