Натали Трифонова е захапала кокала в bTV и няма намерение

...
Натали Трифонова е захапала кокала в bTV и няма намерение
Коментари Харесай

Натали Трифонова прати Поли Гергушева в трета глуха

Натали Трифонова е захапала кокала в bTV и няма желание да се откаже от триумфа за нищо на света. Амбициозната русокоска, която преди време стартира работа в малкия екран, с помощта на излизането в майчинство на една от синоптичките – Станислава Цалова, а след това стана водеща на " Култ” поради майчинството на титулярката Поли Гергушева, единствено за година съумя да се окопае по този начин, че към този момент няма мърдане от шоуто. Преди дни Поли се върна на работа, само че вместо да я изпратят на предходната позиция, са я предиздвикали да работи по нощите, макар че е с малко дете.

Гергушева изкара едвам година в отпуск по майчинство, откакто в края на 2020-а даде живот на сина си Борис, който кръсти на татко му. Тя съблюдава корпоративния етикет в Би Ти Ви, съгласно който служителките, които раждат, остават с бебетата си у дома най-вече до първия им рожден ден. После те си взимат месец отпуска, която по закон им се поставя, и се връщат на работа. Изключенията от това предписание са редки и на тях не се гледа с положително око, написа " Хотарена ".
Петя Дикова е една от дребното дами в малкия екран, които са си разрешили да останат по-дълго от година у дома, защото забременя с второ дете доста бързо след първото. Но тъй като понякога изработваше по някое филмче или се появяваше за изявление, при завръщането й я покачиха. От водеща на шоуто " Култ”, което сама сътвори преди време, тя стана лице на по-престижното предаване " Тази неделя”. За разлика от нея обаче Поли Гергушева е била неприятно сюрпризирана след майчинството. Тя е била запратена в девета глуха като лице на късните вести и занапред нататък ще й се постанова да съчетава развъждането на дребния си наследник, който е съвсем бебе, с работа по нощите, защото емисията стартира в 11 часа вечерта. На всичкото от горната страна вечерните вести са едно от предаванията с най-нисък рейтинг в малкия екран поради късния час на лъчение. Дежурствата си Поли ще редува с другата водеща на емисията – Мария Ванкова. Последната зае позицията предишното лято, само че за нея това беше покачване, защото работеше като кореспондентка. Поли обаче от водеща на известно светско предаване става лице на емисия, предавана в негледаемо време.
Говори се, че в основата на всичко това стояла наследницата на Поли в " Култ” – Натали Трифонова. Тя убедила шефа Антон Хекимян, че е надалеч по-подходяща за сходно предаване в сравнение с една неотдавна родила жена като Поли. В същото време хубавицата не изпуска шанса да свети и в прогнозата за времето, и в утринния блок на малкия екран. С безкрайните си упоритости е впечатлила Хекимян и в последна сметка той е решил да я остави в светското предаване, а Поли, която е титулярка, да изпрати в късните вести, където никой различен не желал да работи. Факт е обаче, че когато Натали е на екран, рейтингът е извънредно висок.

Това не е първият случай, в който Натали Трифонова съумява да в профил титулярен водещ. Тя бе назначена в Би Ти Ви през 2016 година на мястото на излязлата във второ майчинство синоптичка Станислава Цалова. Договорът на русокоската сякаш е бил по заменяне и тя е трябвало да напусне сега, в който титулярката се върне на работа. Но не става по този начин. Когато майчинството на Цалова изтича, тогавашният началник – Венелин Петков, взема решение да остави на работа Натали и да освободи друга синоптичка. Той избира Христина Балинска, която работи там години преди идването на младата русокоска. На по-възрастната жена е препоръчано да се труди в един от уеб страниците на малкия екран. Тя отхвърля и си събира багажа. В момента работи с Българска национална телевизия.

Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР