Натали Трифонова е най-предизвикателната и разголена жена в тв ефира.

...
Натали Трифонова е най-предизвикателната и разголена жена в тв ефира.
Коментари Харесай

Кошмар за Натали Трифонова! Спира да бъде ш@фр@нтият@ на телевизията, мъжете в ужас

Натали Трифонова е най-предизвикателната и разголена жена в тв ефира. Това най-малко счита Съвет за електронни медии, защото сигналите против нея са многочислени.

Много от феновете на Би Ти Ви са се свързали със Съвет за електронни медии с молба да спрат своеволията на Трифонова в ефир. Тя искрено ги провокира с доста къси поли, от който насмалко да й се видят гениталите. По-консервативните майки считали, че по този начин се развращава младото общество.

Всичко това ще спре, тъй като от Съвет за електронни медии готвят солена санкция на БТВ. Някои там смятали, че има и по-важни проблеми на медиите от дългите крайници на Натали Трифонова най-вероятно към този момент няма да споделя прогнозата за времето като че ли е звезда от филми за възрастни.

Не е загадка, че русокоската точно по този начин проби в малкия екран. Тя пристигна сякаш по заменяне, само че стана главната синоптичка на БТВ, а неотдавна е и тв водеща. Разчитайки на дългите си крайници, дребна и стегната задна част и необятна усмивка, Натали стигна надалеч без кой знае какъв гений.

Всичко обаче рано или късно си идва на мястото. Съвсем скоро Трифонова към този момент няма да може да си демонстрира сексапила в ефир и това сигурно ще докара до рухване на рейтинга й. Нищо чудно, в случай че остане без рейтин, да й бият шута.

Инфо: Crimesbg.com

 

Тагове: Натали Трифонова
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР