Натали Трифонова е наследница на умен род. Майка й е

...
Натали Трифонова е наследница на умен род. Майка й е
Коментари Харесай

Натали Трифонова: Защо да съм лекар като мама и баба, когато мога да се кълча пред мъже за повече пари?!

Натали Трифонова е наследница на интелигентен жанр. Майка й е стоматолог, а баба й педиатър, само че тя потегля по различен път – път с по-малко старания и повече пари.

„ Когато разбрах, че би трябвало да докосвам трупове, се отхвърлих да последвам „ Медицина “, признава русокоската.

Към днешна дата е уверена, че е постъпила вярно, тъй като в малкия екран взима доста повече пари от един доктор. Освен това напъните, които поставя, са доста по-малко. Просто би трябвало да се поддържа красива. Именно външният й тип я постави на екран.

Припомняме, че Натали стартира като синоптичка, само че към този момент е водеща на предаване. БТВ не се посвени да смени дългогодишния си кадър Петя Дикова с Трифонова в „ Култ “.

Натали от дребна е привлечена от славата. Още на 19 година взе участие в „ Шоуто на Слави “ в състезанието „ Танцувай с мен “, където се появява с къса пола и горнище на бански костюм.

Не е загадка, че русокоската тренира танци от дълго време. Това е нейното занимание. Другото й занимание е боулингът, който даже в миналото й е бил професионално занятие, само че се отхвърля от него поради неналичието на вероятност в този спорт у нас.

В момента Натали Трифонова развява дългите си крайници в тв ефир и получава за това солидна сума пари. Това демонстрира, че пътят на лесното, който е избрала, е бил верният избор за нея, вместо да учи по 10 години като майка си и баба си. Очевидно полезностите й се простират до такава степен.

Инфо: Уикенд, Crimesbg.com

Тагове: Натали Трифонова
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР