Натали Трифонова е една от красивите причини да гледаме телевизия,

...
Натали Трифонова е една от красивите причини да гледаме телевизия,
Коментари Харесай

Натали Трифонова впечатли с по-лична информация за себе си

Натали Трифонова е една от красивите аргументи да гледаме телевизия, написа Лили Илиева в материала си за летния брой на списание EVA, където показва слънчевата водеща на bTV  в един диалог за лятото, неговите усети и ваканционно въодушевление.

Натали е красива като лятото, усмихната като него, положителна, с доста мощен взор и обезоръжаваща красота и онлайн. В разгара на ваканционния сезон тя ни споделя за своето време на безметежност, което чака с неспокойствие след дейната работа.

Водещата признава, че обичаните ѝ сезони са пролетта и лятото, когато лицата на всички се трансформират и ставаме по-щастливи. Това са сезоните, които ѝ разрешават да бъде с околните си, които другояче поради натовареното всекидневие рядко вижда.

Нейната обичана напитка за лятото е бяло вино, а по отношение на менюто – може да изкара на самун, домати и сирене през целия сезон. Признава, че поради натоварения си график в малкия екран пие доста кафе и е допустимо да пропусне обяд или вечеря, само че постоянно закусва. И въпреки че хората не биха предположили, яде всевъзможни нездравословни за фигурата неща като банички и мекици.

В куфара си за отмора наложително взима рокли – къси, несъмнено, с цел да не изневерява на стила си, обувки на висок ток, бански и джапанки на платформи.

Мечтае да посети южните острови на Италия – Сицилия, Сардиния, както и за по-екзотични дестинации като Мавриций да вземем за пример.

Кой е най-хубавото ѝ лято до момента и с кого е пътувала до сантименталния остров Ия – четете цялото изявление в новия брой на списание EVA.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР