Натали Рейнолдс е на 25 години и е популярна TikTok-ърка

...
Натали Рейнолдс е на 25 години и е популярна TikTok-ърка
Коментари Харесай

С дрехи или без във фитнеса - “голият експеримент на една инфлуенсърка

Натали Рейнолдс е на 25 години и е известна TikTok-ърка с съвсем два и половина милиона почитатели и стриймър на видеоигри. Наскоро обаче за нея се заприказва още повече, когато в X (преди Twitter) излезе нейно много провокативно видео.
 Денис Остин - 66-годишната фитнес инструктурка, която е като сестра на щерка си
66-годишната фитнес инструктурка, която е като сестра на щерка си

Здрав дух в крепко тяло

В клипа, който е натрупал повече от три милиона гледания, Натали Рейнолдс е снимана да се разхожда сякаш повърхностно във фитнес зала, само че без да носи никакви облекла. Единственото, с което тялото ѝ е покрито, е багра, която основава илюзията, че дамата е облечена със спортно облекло.

По думите на инфлуенсърката да изрисува тялото си ѝ е лишило цели пет-шест часа, а концепцията ѝ да се покаже на публично място на процедура гола, е била обществен опит.

Тази провокация обаче въобще не е била призната добре от посетителите на фитнеса. Един от тях непосредствено ѝ е споделил, че външният ѝ тип е " несъответствуващ " и я е помолил да излезе, ако няма същински облекла, които да облече.

" Но аз съм с облекла ", е дала отговор Натали, която след това въпреки всичко си е тръгнала от фитнеса.

Guy in the gym presses me for wearing painted paints…????
— natalie reynolds (@onlynatreynolds)
Онлайн потребителите обаче са осъдили държанието ѝ, като даже са изтъкнали, че инфлуенсърката се пробва да се показа като " жертва ", за да си завоюва още повече известност.

В отговор на рецензиите по собствен адрес Натали Рейнолдс просто е споделила, че е било смешно хората да се държат като че ли е гола, когато очевидно е носила състезателен сутиен и долнище. Освен това съгласно нея обществото има двоен стандарт във връзка с спортното облекло за мъжете и дамите, изтъквайки нищожно облечените бодибилдъри, които явно могат да упражняват без да има проблем за тях.

Въпреки че инфлуенсърката до последно е удържала позицията си, в неочакван поврат на събитията, тя се въпреки всичко се е извинила за " голия " си обществен опит във фитнес залата.

" Направих сериозна неточност в преценката си и не чакам да ми бъде простено. Тук съм просто, с цел да се извиня ", написа в поста си Натали Рейнолдс.

Според модераторите на X (преди Twitter), където е оповестено извинението обаче, то не е откровено и " би трябвало да се приема като ирония ", написа New York Post.
 Илейн ЛаЛан - “първата дама на фитнеса ”, която тренира всеки ден и на 97 години
Тя е “първата дама на фитнеса ” и на 97 тренира всеки ден

Това се споделя топ форма

На същото мнение очевидно са и онлайн потребителите, които подозират, че Натали Рейнолдс не съжалява в действителност за случилото се, а просто не знае по какъв начин тъкмо да се оправи с множеството обществени рецензии.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР