Натали Портман се опитва да тича или да плува поне

...
Натали Портман се опитва да тича или да плува поне
Коментари Харесай

Натали Портман слуша аудиокниги, докато тича

Натали Портман се пробва да тича или да плува " най-малко четири пъти седмично ".

Актрисата от " Черният лебед " показа методите да усъвършенства физическата си форма и счита, че слушането на аудиокниги по време на бягане е отпускащо.

" Опитвам се да тичам или да плавам четири пъти седмично. Това е огромна смяна, която чувствам като доста добра. Когато търча, постоянно чувам вести или аудиокнига. По-рядко чувам музика, което е много занимателно. Обичам да чувам музика, когато съм изцяло отпусната. И някак си слушането на хрумвания ми е по-полезно, когато търча. Напоследък в действителност се занимавам с подкасти, единствено с цел да съм в крайник с новините, защото те са толкоз разстройващи и най-малкото, което можем да създадем, е да сме в крайник с тях ".

40-годишната звезда показа, че е понижила приема на алкохол и се е отказала от кафето , което я е направило доста по пламенно повишило силата ѝ.

Споделяйки препоръките си по какъв начин да се грижим за себе си , тя сподели пред Vogue: " Всъщност пия по-малко алкохол и не пия кафе от началото на годината, което в действителност е доста, доста хубаво. Открих, че силата ми се покачва. Не се изтощавам елементарно, а след натоварване бързо се възвръщам. Чувствам се по-стабилна! Така че, самоуверено се грижете повече за себе си ”.

Натали постоянно следи дали е изпила най-малко два литра вода дневно и се пробва да готви повече домашна храна, доколкото графикът ѝ го разрешава.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР