Натали Портман е една от най-талантливите актриси в Холивуд, но

...
Натали Портман е една от най-талантливите актриси в Холивуд, но
Коментари Харесай

Понякога най-важното, което можеш да направиш е да кажеш "не" - НАТАЛИ ПОРТМАН

Натали Портман е една от най-талантливите актриси в Холивуд, само че също така всички знаят и че е доста интелигентна – приказва 5 езика: иврит, френски, японски, немски и арабски. Завършила е логика на психиката в Хардвард и да, за нея образованието е по-важно от кариерата и на кино звезда.

Дори реши да пропусне премиерата на „ Star Wars: Episode I – The Phantom Menace ” през 1999 година, с цел да учи за финалните изпити в гимназията.

Освен това, има IQ резултат от 140 точки. Любимите й групи и реализатори са Portishead , Radiohead и Nirvana . Освен това е и забележително надарен рап реализатор.

Натали е родена в Израел. Има двойно поданство – американско и израелско. Бабите и дядовците й са изгубили множеството си родственици по време на Холокоста през Втората международна война.

Сред тях са и прабабата и прадядото на Натали , които са починали в концентрационния лагер Аушвиц в Полша.

Наскоро актрисата отхвърли да одобри премията „ Генезис “ от 1 млн. $, проведена от Израел, не утвърждава държанието на Израел в конфликта с Палестина на линията Газа.

Церемонията по награждаването се анулира, защото Портман беше основната фигура на събитието.

Тя разяснява решението си по този начин: „ Израел е основана преди 70 години като парадайс на бежанците от Холокоста. Но грубото отношение към тези, които страдат от днешните зверства, просто не се вписва в моите еврейски полезности. “

Филм за слаба, ранима жена също може да бъде феминистки, в случай че демонстрира дамата като същински човек, в който можем да открием себе си. 

Обикновено съм привлечена от историите за мощни дами. Искам да вземам участие в неща, каквито до момента не са правени.

Не съм човек, който би жертвал всичко в името на киното. Животът ми постоянно ще бъде по-голям.

В света има толкоз доста неща за правене. Да ме интересува единствено правеното на филми би лимитирало живота ми.

Наградите са толкоз ненужни, тъй като мисля, че получаваме доста повече от работата си, единствено като я вършим. Самата работа е като премия.

Опитвам се да не чета ревюта на филми и други неща за мен. Напълно естествено е да се интересувам, само че ми вреди доста. През последните 20 години работя, била съм на върха, била съм на дъното. Самият факт, че имаш някаква работа е привилегия. Винаги ми наподобява, като че ли нямам концепция какво върша. Единственото нещо, върху което имаш надзор, е да си прекарваш ужасно, като вършиш работата си като хората.

Ролята на всеки човек от екипа в дадена кино-продукцията е незаменима – това са стотици хора. Например да няма асистент-режисьор? Без добър първи асистент-режисьор филмът се разпада. А това са хората, на които в никакъв случай, в никакъв случай, но в никакъв случай не им взимат изявленията. А те вършат кино лентата. Имам чувството, че можеш да ръководиш една снимачна площадка по-добре с добър първи асистент- режисьор и без режисьор, в сравнение с с добър режисьор, само че без асистент-режисьор.

Аз си построих си известност на прекомерно скромна и консервативна в опит да усещам, че тялото ми е в сигурност и ще се чува гласът ми.

Младите артисти постоянно не мислят за следствията от голите подиуми или секс сцените. Искат ролята толкоз доста, че се съгласяват да бъдат експлоатирани, а по-късно се оказват в неловката обстановка, в която засрамват фамилията, приятелите си…

Вземете да вземем за пример Мерил Стрийп, която е феноменална и толкоз прелестна, само че в това време е толкоз необичайно, че в никакъв случай не е била секс знак. Винаги всичко се е въртяло към самата нея. А в този момент няма значение, че остарява, тъй като ние просто желаеме да продължим да я гледаме да бъде някой нов и забавен.

Струва ми се, точно на мен се падна честа да разглася война на високите токчета. Всички си мислят, че дамите са длъжни да вървят с обувки на висок ток, само че аз в никакъв случай не съм я разбирала тази странна идея – колкото са по-дълги краката, толкоз са по-привлекателни.

Баща ми има едно главно предписание: той споделя, че в случай че не бих направила нещо в действителния си живот, не би трябвало да го върша и на екрана.

90% от метода, по който се учиш на актьорско майсторство, е гледането на велики хора. Когато си заобиколен от положителни артисти, това усъвършенства и твоето показване.

Приятелите ни са като огледала на самите нас, по тази причина желая да обкръжа себе си с хора, които ще ми кажат, когато не действам вярно. Искам да чуя някой да ми споделя: “Това не е добра концепция, ” в сравнение с да ме окуражава, в случай че в действителност не е. Очевидно е, че ти самичък си виновен за себе си, само че огромна част от дейностите ни се дефинират от хората, които сме избрали да бъдат към нас.

Винаги съм считала, че най-романтичните книги или филми са тези, в които романтиката в действителност не се случва, тъй като това кара сърцето ти да изпитва повече горест, единствено като го гледаш.

Страх ме е от всичко. Но може би когато се страхувате от всичко, в профил наподобява като че ли не се страхувате от нищо.

Изкуството ми оказва помощ да схвана същинската природа на нещата.

Умните дами обичат умните мъже повече, от колкото умните мъже обичат умните дами.

Винаги съм мислила, че ръцете се най-красивата и изразителна част от тялото.

Понякога най-важното, което можеш да направиш е да кажеш „ не “.

Не обичам, когато ме назовават блага. „ Мила “ е дума, която повече подхожда за котка.

Ненавиждам да покачвам звук. Когато съм ядосана рева.

Източник: chetilishte.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР