Настроенията в страната и настроенията в социалните мрежи никак не

...
Настроенията в страната и настроенията в социалните мрежи никак не
Коментари Харесай

Христо Петров по Дарик: Хората искат всичко, искат го веднага и го искат безплатно

" Настроенията в страната и настроенията в обществените мрежи по никакъв начин не се припокриват. Усещам някаква вяра в хората, че най-сетне прекосяваме оттатък партизантските битки и някакви хора, колкото и да е мъчно, биха съумели да свършат нещо положително. "

Това съобщи в предаването " Стълбището " по Дарик радио, депутатът Христо Петров - Ицо Хазарта.

" На България й липсва някакъв триумф последните години. Предполагам, че хората биха оценили същински някакъв триумф. Спазването на моралните полезности допуска съществуването на някакъв морал. От това, за което в този момент си приказваме, мога да дам един образец с чувството и желанията на хората. Това което забелязах във времето, в което се занимавам с работата на депутат, ече има три неща, които хората желаят – те желаят всичко, желаят го незабавно и го желаят гратис и нещастието на такива като мен, е че се постанова безрезултатно да им обяснят, че от тези трите могат да се осигуярт сполучливо единствено две ", сподели Петров.

" Недоволни хора ще има постоянно. Идва един миг, в който просто човек би трябвало да избере дали да работи с това, което има, или да отстоява до дъно една позиция, която обаче отвън облика на воин няма да докара до нищо. И в този смисъл, по-конкретно за обществените мрежи, мисля, че не е долеч моментът, в който медицината ще откри точна диагноза за хората, които живеят в обществените мрежи. Аз бих ги запитал- всички кавги, на които по команда скачат, дали ги помнят. Мога да дам образец с " Нексо ", с " Джемкорп ", напомни депутатът.

" Моите сътрудници бяха като в ступор това. Работният ден минава, едни хора се изреждат на микрофонаи изясняват, нападат. Всичко това би имало смисъл, в случай че то води до нещо, само че то не води до нищо, тъй като просто няма нищо. Това е изгубено време. Ако тази работа и този триумф, за който приказвам,бъде реализиран, мисля че никой нищо няма да помни и хората биха дали прошка много неща. Ако обаче работата не бъде свършена и ние се провалим, то ние ще си понесем тази отговорност и това ще бъде напълно справедливо ", безапелационен е той.

" Никога подтискането на контузията не е довело до нещо положително. Трябва да се приказва намерено. Тогаваqкогато трябваше да се приказва обаче, за жалост, не се говореше.

Христо Петров разяснява и Васил Терзиев - претендентът за кмет на София от ПП-ДБ.

" Аз имам едно извънредно изключително чувство във връзка с Васко Терзиев. Аз знаех кой е, познавах го, само че един път имахме един по - дълъгразговор, в който чисто човешки желаех да схвана какви са претекстовете му да направи тази стъпка, тъй като тя не е по никакъв начин лесна. Беше едновроменно занимателно, само че и за мен самия разтърсващо, тъй като когато той показа неговите аргументи и претекстове да стане част от това, той в действителност повтори това, което аз самият споделях преди година и нещо. Той е стигнал в едно състояние, в което доста малко хора стигат за жалост. Дори той да откаже да поеме този път, на него просто сърчицето и съвестта няма да му го разрешат. Много малко са такива хора. С хубавия живот е завършено, когато се впуснеш в тия води ", съобщи Хазарта.

" Едни чисто механически неща ни разделят с ГЕРБ. Те са свързани с плаващите болшинства, посредством които се постигатнякакви цели от обособените субекти в Народното събрание. Проблема, както акад. Денков сподели, е в Народното събрание, не в държавното управление ", съобщи той.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР