Настояваме за незабавно прекратяване на този фарс, наречен преговори за

...
Настояваме за незабавно прекратяване на този фарс, наречен преговори за
Коментари Харесай

Нинова, стига фарс! Върни веднага мандата

Настояваме за неотложно преустановяване на този фарс, наименуван договаряния за сформиране на кабинет. Това е позицията на ръководителя на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ, качена в формалния му профил във Фейсбук.

От Движение за права и свободи призовават Корнелия Нинова „да резервира и дребното й останало достолепие – своето и на Българска социалистическа партия, и да върне мандата веднага“. От Движението апелират президентът Румен Радев да насрочи още в понеделник датата на предварителните избори, а министър председателят Кирил Петков в оставка да излезе и обществено да отговори на въпроса кой ръководи страната.

„Не закъсня потвърждението на днешната ни декларация, с която настояваме президентът Румен Радев неотложно да дефинира датата на предварителните избори наесен. Скандален запис от съвещание на парламентарната група на Демократична България е следващото доказателство, че договарянията за сформиране на кабинет с третия мандат са безспорен фарс. Демократична България разискват по какъв начин да завоюват време до 15 август, с цел да овладеят КЕВР и “бухалката ”КПКОНПИ.“, споделят от Движение за права и свободи.

„Изтеклият диалог удостоверява казаното в декларацията на Движение за права и свободи, че изборът на Бойко Рашков за началник на КПКОНТИ е обезпечаване на самобитна бухалка против политическия конкурент от страна на ръководещите.Нещо повече – Христо Иванов разкрива, че в „Продължаваме промяната“ има две крила – парламентарно и на Лена Бориславова, всяко от които гледа единствено личния си интерес. А най-скандалното е, че договарянията за сформиране на кабинет са лицемерни и проформа, с ясното схващане, че третият мандат е единствено механически, както споделя Христо Иванов. А до момента в който залъгват обществото със словесни еквилибристики, че договарят за спасяването на страната от тежките рецесии, в действителност към този момент се готвят за избори. Даже са си определили датата – 16 октомври.“, се споделя още в позицията на Движение за права и свободи.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР