Настоявам противоепидемичните мерки на летище София да се спазват стриктно.

...
Настоявам противоепидемичните мерки на летище София да се спазват стриктно.
Коментари Харесай

Христо Алексиев: Настоявам концесионния договор и противоепидемичните мерки на летище София да се спазват стриктно

Настоявам противоепидемичните ограничения на летище София да се съблюдават прецизно. Това разпореди министърът на превоза, осведомителните технологии и известията Христо Алексиев по време на инспекция на организацията и спазването на противоепидемичните ограничения на летище София.

Заедно с представителите на всички способени институции бяха прегледани опциите за намиране на ефикасни решения. Министърът разпореди на Групово дело „ Гражданска въздухоплавателна администрация “ още тази седмица да провежда работна среща, на която всички виновни органи, дружно с концесионера на летище София в елементи да начертаят вероятните решения за възстановяване на обслужването на пасажерите и противоепидемичните ограничения на летище София.

" Виждам нечисти площи, неприятна хигиена и скупчване на хора, което повече не трябва да се позволява. Увеличете дезинфекцията и следете по-стриктно за съблюдаване на разстояние от 1.5 метра сред хората и носенето на маски ", безапелационен бе министър Христо Алексиев. По думите му належащо е да се промени организацията по обслужването на пасажерите и да не се позволява скупчване на хора при върхово натоварване.

Министърът настоя да се направи всичко належащо за усъвършенстването на така наречен тесни места, където се чекират пасажерите, както и вентилационна система да продължи да работи на оптимален потенциал.

Министър Христо Алексиев изрази удовлетворение от работата на Групово дело „ Гранична полиция “, които са повишили доста потенциала на гишетата за обслужването на пасажери.

Поетият от концесионера ангажимент в офертата за равнището на обслужването на пасажери не е спазен. Поради което министър Алексиев заключи, че е прекомерно евентуално след тази инспекция да последва глоба, както е написано в концесионния контракт.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР