Настоящият управител на НЗОК - Станимир Михайлов лобира за частна

...
Настоящият управител на НЗОК - Станимир Михайлов лобира за частна
Коментари Харесай

ГЕРБ обмислят процедура за свалянето на шефа на НЗОК

Настоящият шеф на НЗОК - Станимир Михайлов лобира за частна болница, макар че имаме законопроект за бюджета на НЗОК, който е импортиран на министъра на опазването на здравето и в този законопроект написа, че не се позволява подписване на контракти за нови действия. Управителят на Касата е подписал писмо, че може да се подписа контракт с НЗОК за нови действия, което значи, че лобира за частна болница и частен интерес.

Това съобщи ръководителят на Комисията по опазване на здравето и народен представител от ГЕРБ-СДС проф. Костадин Ангелов пред публицисти в Партийния дом. Той не сподели дали драмата с ще окаже въздействие върх живота на сглобката.

Той посочи, че парламентарната група на ГЕРБ-СДС ще организира диалог с депутатите от Комисията по опазване на здравето дали е нужно да се започва процедура за свалянето на настоящия шеф на НЗОК.

Проф. Ангелов отбрани и новоизбраният " Ако има подобен конфиденциален отчет, който е постъпил в ДАНС, аз съм се срещнал с него и този отчет споделя, че е формирана прокурорска кореспонденция. Няма данни за осъществено закононарушение ", увери проф. Ангелов и даде образец, че имало и кореспонденция против Кирил Петков, само че това значело ли, че той е аморален?

Момчил Мавров съобщи, че е удовлетворен от оказаното му доверие да бъде подуправител на НЗОК, само че е със смесени усеща по време на дебата. Той за първи път е чул, че има конфиденциален отчет на ДАНС и не е бил викан за информации, мнения и пояснения по случая.

Мавров е подготвен да работи в ефикасен екип дружно с шефа на НЗОК.
 Българска социалистическа партия видя ново болшинство в Народното събрание
Българска социалистическа партия видя ново болшинство в Народното събрание

И Радостин Василев не може да одобри " Възраждане " и Има Такъв Народ да се дефинират като опозиция
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР