Настоящият шампион на WBA, WBO, IBF и IBO в тежка

...
Настоящият шампион на WBA, WBO, IBF и IBO в тежка
Коментари Харесай

Усик с категорично мнение за двубоя Ломаченко-Хейни

Настоящият първенец на WBA, WBO, IBF и IBO в тежка категория изрази мнението си за провалянето на неговия съотечественик Василий Ломаченко в борбата с Девин Хейни.

Украинецът, има вяра, че Ломаченко е бил ограбен от съдиите. В края на месец май борбата сред Ломаченко и Хейни се състоя в Лас Вегас. Двамата стигнаха до съдийско решение, което бе присъдено в интерес на американеца.
 Спорно съдийско решение помрачи борбата Хейни - Ломаченко Спорно съдийско решение помрачи борбата Хейни - Ломаченко
Мнозина почитатели на бокса и професионални бойци показаха недоволството си от това, а самият Лома даже сподели, че отборът му ще подаде контестация.

„ Мисля, че резултатът би трябвало да е 115-113 за Лома (7 на 5 рунда). Сигурен съм, че Ломаченко е бил ограбен в борбата с Хейни. Победата беше негова, само че съдийството даде път на младите.Трябва да има почитание към момчетата, които се боксират дълги години и вършат страхотни борби за почитателите. Мисля, че Василий в действителност заслужаваше тази победа и статута на безспорен международен първенец. “, сподели Усик в изявление за Seconds Out.

Усик и Лома са другари и някогашни съотборници от националния тим на Украйна по аматьорски бокс.
 Бойци недоволстват в обществените мрежи за решението на Лома-Хейни Бойци недоволстват в обществените мрежи за решението на Лома-Хейни
“Той ми е като брат. Беше прочувствен миг за мен, когато видях сълзите по лицето му след борбата. Не е уязвимост, когато боец като Василий плаче. Това демонстрира какъв брой е мощен. Аз също от време на време рева ”
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР