Настоящият подем на пазара на криптовалути привлече вниманието на инвеститорите.

...
Настоящият подем на пазара на криптовалути привлече вниманието на инвеститорите.
Коментари Харесай

Топ 3 евтини криптовалути, на които да обърнете внимание следващата седмица

Настоящият напредък на пазара на криптовалути притегли вниманието на вложителите. Въпреки че криптовалути като Биткойн и Етериум не престават да се показват добре, нараства ползата към по-достъпни други възможности.

За вложителите, които се усещат удобно с по-високи опасности, разпределянето на 10% до 20% от капитала им в тези алткойни може да диверсифицира портфейла им. Ето три криптовалути на цена под $10, които си коства да бъдат прегледани.

Uniswap (UNI)

Uniswap е децентрализирана борса, която направи гражданска война на пазарите със своя модел AMM (автоматичен маркет мейкър), допускащ директна замяна на токени в блокчейн. Нейният децентрализиран протокол дава опция за основаване на пулове от ликвидност за разнообразни токени, което я трансформира в платформа за нови криптоактиви.

Управлявана от притежателите на токени UNI, Uniswap разшири предложенията си, като вкара несекюритизиран мобилен портфейл и съгласуемост с платформи за мащабиране като Arbitrum и Optimism. Текущата цена на UNI, близка до $5, която преди този момент доближи $42.4, може да означи доста нарастване на идния бичи пазар.

Cosmos (ATOM)

Cosmos има за цел да улесни оперативната съгласуемост сред другите блокчейн вериги. Той действа като Proof-of-Stake блокчейн, който следи екосистемата на Cosmos и се свързва с външни блокчейни като Биткойн и Етериум посредством протокола Inter-Blockchain Communication.

Изградени благодарение на рамката Cosmos SDK, тези блокчейн се възползват от постоянен консенсусен механизъм, осигуряващ сигурни и бързи транзакции с минимални разноски. Собствената криптовалута ATOM разрешава на потребителите да стейкват за сигурността на мрежата и да печелят награди.

Обновлението на Cosmos v9-Lambda вкарва репликирана сигурност, като рационализира процесите на валидиране и разрешава на плановете да се съсредоточат върху мощните си страни. Текущата стойност на ATOM от $9.2 може да претърпи нарастване след обновяването.

Celestia (TIA)

Celestia е модулен блокчейн , употребяващ Data Availability Sampling за консолидиране на roll ups и основани на Етериум dApps. Мрежата се оправя с провокациите, свързани със сигурността на данните, като разрешава на леките възли да ревизират данните, без да изтеглят цели блокове.

TIA, родният токен на Celestia, означи пазарна двигателна сила, като се повиши до $6.30, което е с 200% повече от дебютната му цена. С общо предложение от 1 милиард, механизмът на TIA включва инфлация, намаляваща с течение на времето. Основният случай на потребление включва заплащане за пространство в мрежата на Celestia.

Успехът на Celestia зависи от приемането на приложения и протоколи, разчитащи на нейния DA пласт. Очакваните корекции в пазарната цена на TIA преди доста повишаване допускат евентуален напредък през идващите няколко години, въпреки и с известна волатилност.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР