Настоящият метод за изчисление на вашите кармични и ключови години

...
Настоящият метод за изчисление на вашите кармични и ключови години
Коментари Харесай

Поемете контрола над съдбата си: С метода на руския учен и философ Константин Циолковски можете лесно да изчислите вашите кармични и ключови години в живота

Настоящият способ за пресмятане на вашите кармични и основни години в живота е изумително индикативен и забавен, тъй че несъмнено заслужава вниманието ви! Убедете се сами!
Методът е основан от Константин Циолковски – съветски академик и мъдрец от полски генезис. За да разясним методът за установяване на кармичните години, ще използваме рождената дата на самия Циолковски.
Под внимане се взема рожденната година и тя се редуцира до двуцифрено число. Като пример- 1857- 1+8+5+7=21. В този случай, първата кармична възраст е на 21 години или 1857+21=1878 година /.

В сложния живот на Циолковски тази година фактически се оказва превратна.
Циолковски остава без майка още в детските си години и грижата за него се поема от татко му-жесток човек, тиранин, а съгласно някой източници и умопобъркан. На 21 години Циолковски инцидентно губи стъкълце от бинокъла на татко си и в смут от следващото безчинство над него, той напуща родния си дом, отпътува за Калуга, където се дами и последователно построява кариера на академик от международен мащаб. Ако не е бил този случай и той е траял да обитава при татко си, животът му е щял да има напълно различен развой…/.

Изчисляване на последваща кармична година- редуцираме до двуцифрено число първата получена кармична година. В случая- 1878- 1+8+7+8= 24, по-късно към нея прибавяме полученото число – 1878+24=1902
Предвид съответния образец, тогава Циолковски е на 45 и в живота му нахлува нов обрат- синът му се самоубива и той насочва своята философска мисъл към смисъла от живота, безсмъртието на душата, написа едни от най-забележителните си произведения.
Следващата кармична година се пресмята по сходен метод.

В съответния образец редуцираме втората кармична година- 1902- 1+9+0+2= 12,
1902+12=1914 година.
И по този начин се пресмята всяка следваща…
Това е порадната кармична година за Циолковски. Тогава той е на 57 години. Първата международна война смъква доста граници, а и цензура съществувала в значима степен за него. Пореден пречупващ интервал, през който животът му се преубразува в значима степен, тъй че да получи справедливо самопризнание и популярност…, написа уеб страницата horoskop-astrom.

Според Циолковски, човек не може да изгуби живота си по време на кармичните си години, тъй като точно тогава би трябвало да извърши някакъв собствен дълг, да отдаде нужното на света или обществото, да усвои уроци…
Уточнение: в случай че първото получено число е едноцифрено, да вземем за пример за родените през 2001г., тогава се взема поради първото получено число- 2+0+0+1=3/…
Инфо: otbaba.net

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР