Настоящият депутат от БСП д-р Десислав Тасков обяви, че се

...
Настоящият депутат от БСП д-р Десислав Тасков обяви, че се
Коментари Харесай

Кандидат-депутат на БСП се отказа от изборите след телевизионен репортаж

Настоящият народен представител от Българска социалистическа партия доктор Десислав Тасков разгласи, че се отдръпва от листата на партията във Варна за идните парламентарни избори. Причината за решението му е ефирен репортаж, в който го упрекват в злуопотреби.

" Името ми беше забъркано в ефирен репортаж и обвързано с обвинявания в злоупотреби в качеството ми на шеф на общинската болница в град Каварна. Не е това мястото, на което да дава своята позиция. Единственото, в което желая да ви уверя, е, че ще диря правата си по правосъден ред, тъй като аз знам истината и знам, че не съм направил нищо, което да ощетява болничното заведение и да облагодетелства мен или който и да е човек към мен ", се споделя в позицията, с която Тасков се отхвърля от присъединяване в идния избор.

За него бе несъмнено четвъртото място в листата на социалистите във Варна.

Според Нова ТВ той е сключил контракт за правни услуги с юрист, като единствената правна услуга е съглашение с " Енерго-Про " за разсрочено заплащане на сметка за ток от 60 хиляди лв.. За същия интервал адвокатските му услуги коствали на болничното заведение 70 хиляди лв..

" Всичко, което съм правил, е било в полза на лечебното заведение и дръзвам да настоявам, че аз бях индивидът, съдействал за това болничното заведение да не бъде затворена, когато беше оставена без избор поради неуместните решения на управляващите ", показва Тасков.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР