Настоящата година, освен от пандемията от COVID-19 и последвалата влошена

...
Настоящата година, освен от пандемията от COVID-19 и последвалата влошена
Коментари Харесай

Кредит „Агроподкрепа“ от Fibank в помощ на българското земеделие

Настоящата година, с изключение на от пандемията от COVID-19 и последвалата влошена икономическа обстановка, бе белязана и от суша и неприятни метеорологични условия, които засегнаха един от най-важните стопански браншове в България - земеделието. Ниските добиви от селскостопанска продукция, както и намаленият търговски продан, понижиха приходите на земеделците и огромна част от тях са изправени пред неспособност да осъществят разноските за идната стопанска година.
В отговор на това и за да поддържа интензивно бранша, Fibank (Първа капиталова банка) създаде профилиран кредитен артикул за аграрни производители - заем „ Агроподкрепа ". От него могат да се възползват съществуващи и нови клиенти за банката, които имат потребност от оборотни средства за своя бизнес.
Кредит „ Агроподкрепа " се отпуска като револвиращ заем или овърдрафт, финансирането може да бъде в левове или евро в размер до 80 лв. на декар за обработваеми площи, а срокът за погасяване е до 10 години. ПИБ предлага и гъвкави схеми за обслужване на заема, съобразени със спецификата на активността на земеделските производители.
Като спомагателна поддръжка, Първа капиталова банка ще даде на всичките си клиенти в бранш „ Земеделие " опцията да отсрочат заплащанията по експозиции към банката до 6 вноски.
Друга нова антикризисна мярка от Fibank е револвиране на заеми за аграрни стопани против залог на вземания по схеми и ограничения на Общата селскостопанска политика (ОСП) до 30.06.2022 година
За повече информация:

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР