Настоящата чалгарка Данна няма нищо общо с момичето Даниела Пирянкова,

...
Настоящата чалгарка Данна няма нищо общо с момичето Даниела Пирянкова,
Коментари Харесай

Удари дъното: Данна заприлича на актриса от розови филми!

Настоящата чалгарка Данна няма нищо общо с момичето Даниела Пирянкова, което знаехме от шоуто на Дългия. Докато Крисия Тодорова си е общо взето все същата естествена чародейка, въпреки и към този момент пълнолетна, то колежката й от шоуто не стопира да дълбае дъното.

Данна освен смени радикално физиономията си и не пуска и една фотография в мрежите без здрав фотошоп, само че стартира да става и все по-предизвикателна. Преди часове тя още веднъж разгласява свое фото, над което написа гръмкото: " Знам, че ме желаеш! ".

Е, това към този момент пристигна в повечко на потребителите, които непосредствено я запитаха това подготовка за роля в някой " розов филм " ли е, или просто се е чалдисала. Девойката, която още няма 20 годинки, се изживява като съдбовната изкусителка, а това е брутално смешно и тъпо.

" Пълен срам е тази! То бива да е израсла с комплекси от себе си, та в този момент неистово се пробва да ги избие. Но методът, по който го прави, още повече демонстрира, че самооценката й продължава да е ниска. Смеят й се хората, плюят я, а тя си мисли, че дъжд вали ", разясняват консуматори.

Данна обаче се е научила също като колежките си да трие бързичко неуместните мнения и да оставя единствено похвалите.
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР