Наставнкът на италианския вицешампион Интер - Симоне Индзаги, нямаше как

...
Наставнкът на италианския вицешампион Интер - Симоне Индзаги, нямаше как
Коментари Харесай

Индзаги недоволен: Разочарован съм, платихме цената на грешките си

Наставнкът на италианския вицешампион Интер - Симоне Индзаги, нямаше по какъв начин да е удовлетворен след загубата с 1:2 от Специя. Наставникът счита, че отборът му е играл добре, изключително през първото полувреме, само че не е употребявал възможностите си и по-късно е платил за грешките си.

„ Разочарован съм, това е неприятна вечер, само че във вторник ни следва 1/8-финал. Боли ни, само че тази загуба е по-различна от другите. Дадохме всичко от себе си, само че очевидно ни липсваше малко религия и точност в завършващата фаза, изключително през първото полувреме, когато трябваше да водим на почивката. Но във футбола няма промоции и платихме за грешките си. Не бе редно Интер да загуби от Специя. Няма да спим умерено довечера. Поемам своята отговорност, само че момчетата дадоха всичко от себе си. Просто не бяхме задоволително клинични в предни позиции. Това е футболът. Загубите те вършат по-силен, само че ние имахме прекалено много този сезон, изключително надалеч от вкъщи. Този резултат е неудовлетворителен “, съобщи Индзаги.

Треньорът отхвърли да оправдае загубата с изпуснатата дузпа от Лаутаро Мартинес.

„ Лукаку и Лаутаро са двамата ни съществени реализатори на дузпи. Днес и двамата бяха на терена, а това не се бе случвало преди, когато сме получавали дузпи. Затова те трябваше да се схванат между тях. Дронговски направи ужасно избавяне. Но не бих се фокусирал върху дузпата, а върху тези 20 или 30 удара, които отправихме довечера. Трябваше да се възползваме по-добре от тези обстановки. А откакто изравнихме, не трябваше да вършим нова дузпа “, сподели още италианският експерт.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР