Наставникът на Ювентус Маурицио Сари изрази задоволството си, че тимът

...
Наставникът на Ювентус Маурицио Сари изрази задоволството си, че тимът
Коментари Харесай

Сари: Късметлии сме да преследваме три цели по различно време

Наставникът на Ювентус Маурицио Сари изрази задоволството си, че отборът няма да се бори на три фронта едновременно. В идващите дни ще се изиграят полуфинала и финала за Купата на Италия, след което ще се възобнови Серия “А”. Шампионската лига, където “Старата госпожа” е на 1/8-финал против Лион, най-вероятно ще бъде довършена през август, когато сезонът в Калчото би трябвало да е завършил.

“Мисля, че сме късметлии да играем за три цели настрана една от друга. Ще можем да фокусираме мотивацията ни единствено върху една цел в даден миг. Това може да е преимущество за нас. Всички наши мачове против Милан през този сезон бяха сложни. Те са тим, който ни затруднява, и резултатът от първия мач (1:1 като посетител - б.р.) не ни подсигурява нищо. Наказанията в техния тим ме карат да мисля, че още веднъж ще играят с конкурентоспособна единайсеторка като в първата среща. Изходът на конфликта остава отворен”, разяснява Сари пред “Скай Спорт Италия”.

An open game vs Milan. The result of the first leg does not guarantee us anything. We are lucky enough to play for 3 titles, which can allow us to focus on one goal at a time. It can be important and beneficial.

[Sarri - via: @romeoagresti]
— Bianconeri Zone (@BianconeriZone) June 10, 2020
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР