Наставникът на Ювентус Масимилиано Алегри все още не е готов

...
Наставникът на Ювентус Масимилиано Алегри все още не е готов
Коментари Харесай

Алегри: Още не сме загубили битката, макар че сме в трудно положение

Наставникът на Ювентус Масимилиано Алегри към момента не е подготвен да се съобщи и има вяра, че торинският гранд не е опропастил всички шансове за продължение напред в Шампионската лига. „ Бианконерите “ към този момент имат две загуби след първите си два мача в група Н.

" Футболът е сложен за пояснение. Мога единствено да кажа, че откакто ни вкараха за 1:2, можеше да стане 1:3 и даже 1:4. Ние също можехме да изравним в края, само че това не прави представянето ни по-добро. Няма смисъл да се изяснявам, а по-добре да се захващаме за работа. Вече споделих на тима, че сходни неща са част от футбола. Трябва да излезем от тази обстановка сплотени като тим и с нужната отговорност. Предстои ни значим мач с Монца, а по-късно още веднъж ще мислим за Европа. Със сигурност обстановката е комплицирана, само че не всичко е изгубено ", има вяра Алегри.

Това бе следващ неоснователен мач за Юве от началото на сезона и за наставника става все по-трудно да се оправдава.

" Не се постанова да подлагам на критика тима за нищо. Разбирам какъв брой сложна е обстановката от психическа позиция. Имахме сложни моменти и успяхме да реагираме добре. Дузпата, която получихме в края на полувремето бе огромен удар по морала ни. Никога до момента не бях губил два мача в групите на Шампионската лига, само че очевидно за всяко нещо си има първи път. Няма смисъл от ненужно терзание, би трябвало да се концентрираме и да работим ", добави експертът от Ливорно.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР