Бившият национал Георги Миланов е близо до договор с нов

...
Бившият национал Георги Миланов е близо до договор с нов
Коментари Харесай

Георги Миланов си намери нов отбор

Бившият национал Георги Миланов е покрай контракт с нов клуб. 31-годишният халф е свободен сътрудник, откогато напусна Ал Дафра, с който изпадна от елита на Обединените арабски емирства. Имаше вид Миланов да се завърне в Левски, само че договарянията сред двете страни не се развиха позитивно. Наскоро се заприказва, че опитният полузащитник ще укрепи Хебър, само че в последните часове той води интензивни договаряния с кипърския АПОЕЛ и се чака договорката скоро да бъде финализирана.

Ако премине в кипърския гранд, Миланов ще стане съотборник с Георги Костадинов. Бившият капитан на националния отбор се е изказал ласкаво за офанзивния халф, който през цялото лято поддържа форма независимо.

За да предложи контракт на Миланов, АПОЕЛ ще би трябвало да освободи някой от чужденците в състава си, тъй като сега квотата за иностранци е запълнена. Трансферният прозорец в Кипър затваря след няколко дни, само че локалните клубове имат право да картотекират свободни сътрудници до 30 септември.

По-рано през днешния ден стана ясно, че АПОЕЛ се интересува и от различен български футболист. Клубът от Никозия желае да притегли гения на ЦСКА 1948 Стоян Стоичков.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР