Наставникът на Ювентус Масимилиано Алегри разкри, че нападателят на тима

...
Наставникът на Ювентус Масимилиано Алегри разкри, че нападателят на тима
Коментари Харесай

Алегри отписа Влахович за сблъсъка с Интер и коментира скандала около своя помощник

Наставникът на Ювентус Масимилиано Алегри разкри, че нападателят на отбора Душан Влахович през днешния ден е получил контузия, която най-вероятно ще го извади за утрешния реванш против Интер от полуфиналите за Купата на Италия. Той разяснява освен идния мач, само че и задачите на “бианконерите ” до края на сезона, абсурда към своя помощник Марко Ландучи и бъдещето си в клуба.

“Това е Интер - Ювентус: хубав мач, в който и двата тима ще играят за край, тъй че това би трябвало да бъде чудесна футболна вечер. Надяваме се да стигнем финала, ще създадем всичко по силите си. Ще избера титулярите в отбрана на следващия ден, Матия Перин сигурно ще играе. Днес Влахович изкълчи глезена си по време на тренировката и сутринта ще мине прегледи, само че надали ще бъде разполагаем на следващия ден. Пол Погба е по-добре и ще може да поиграе малко. Мойс Кийн е навън сигурно. Надяваме се да се върне след към 10 дни. Ще реша дали могат да играят Аркадиуш Милик, Федерико Киеза и Анхел Ди Мария по едно и също време, тъй като се нуждая и от запаси.

Трябва да се подготвим със успокоение и предпочитание за възмездие, с цел да реализираме значима цел като финала за Купата. Ако сме положителни и имаме шанс, ще успеем. В противоположен случай ще поздравим Интер. В този интервал мачовете са решаващи. Идваме от четири загуби в последните ни пет мача. От четвъртък нататък ще се концентрираме върху шампионата, тъй като задачата е да приключим в топ 4. Също по този начин да се опитаме да станем втори, с цел да си подсигуряваме присъединяване за Суперкупата следващата година. Трябва да продължим да се държим добре. Ако сме позволили неточност с влизането от пейката, ще се опитаме да я избегнем, тъй като държанието ни би трябвало да бъде образцово. Утрешният мач би трябвало да бъде спокоен. Дано всичко мине безпрепятствено, тъй като в последна сметка това е футболен дуел.

Думите на Марко Ландучи към Лучано Спалети? Трябва да се фокусираме върху работата на терена и да продължим да се държим по същия метод като до момента към нещата, които се случват отвън играта. Говоря за спортните неща и за тези отвън терена. Оплакванията не водят до средата. Почти не сме се оплаквали през годините ми в Ювентус, подобен е методът ми на мислене. Трябва да продължаваме по този начин, тъй като не трябва да изразходваме сила. Оплакванията не носят точки и за положително или неприятно би трябвало да приемем това, което се случва. Трябва да сме ядосани, тъй като си тръгнахме от терена без точка. Полученият гол е наша отговорност и би трябвало да се подобрим в това отношение.

Класирането за финалите на два шампионата през този сезон би било реализиране на наши цели. Ще дадем най-хубавото от себе си, с цел да стигнем до такава степен. Ако не го сторим, другите ще го създадат. Нека помислим върху разрешаването на неща като допускането на голове от Интер и Наполи в 93-тата минута. В шампионата успяхме да минем 60 точки, като Рома и Милан са на три зад нас. Трябва да финишираме в топ 4, и то на второ място, с цел да имаме късмет да играем за Суперкупата.

Бъдещето ми? Имам двугодишен контракт и съм фаворизиран да работя в Ювентус. Малко хора съумяват да останат тук в продължение на седем години. Когато в живота има сложни моменти и нещата не вървят добре, би трябвало да се изправиш против тях с изпънати плещи и успокоение, както и да имаш ясни хрумвания при планирането на бъдещето. Щом съм част от клуба, имам отговорност да давам добавена стойност на играчите ни, а не просто механически качества. Трябва да мислим за това по какъв начин да приключим шампионата и шампионатите добре. Необходимо е да имаме и ясни хрумвания за идната акция. Само на месец и половина сме от края на сезона и Ювентус би трябвало да възнамерява бъдещето с всичките предпочитание и успокоение, знаейки, че би трябвало да се върнем към триумфите. Не знам дали ще успеем, само че сигурно ще вложим цялото допустимо изпитание ”, разяснява Алегри на днешната си конференция.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР