Наставникът на Ювентус Масимилиано Алегри отказа да се оправдава със

...
Наставникът на Ювентус Масимилиано Алегри отказа да се оправдава със
Коментари Харесай

Алегри след резила: Съдията не е виновен, не го нападайте!

Наставникът на Ювентус Масимилиано Алегри отхвърли да се оправдава със съдията за равенството 2:2 със Салернитана. „ Бианконерите “ означиха трети гол в добавеното време, който обаче не бе зачетен поради много противоречива засада на Бонучи, който не играе с топката, само че съгласно арбитъра въздейства на обстановката. Стигна се и до конфликти сред двата тима, а експертът от Ливорно бе един от хората, които получиха червени картони. Интересното е, че след мача се появиха фрагменти, на които се вижда, че Бонучи даже не е в засада, защото Антонио Кандрева я покрива. Алегри обаче е на мнение, че съдиите би трябвало да бъдат оставени на мира.

" Сега желая да похапна, тъй като стана късно, не ме интересува нищо друго. Дали играхме зле? Не, вие твърдите сходно нещо, вие следите мача, само че не го гледате. В първите 20 минути играхме доста добре. Имахме няколко рискови удара в първите 20 минути и други положителни обстановки. През втората част стояхме добре. Ако не друго, се подготвихме за Шампионската лига с тъждество, а не със загуба. След това получихме гол от неточност на Куадрадо. Не обичам да приказвам за съдиите след мача. Голът е анулиран и това е. Единствено бих желал да изгледам повтаряне на обстановката още веднъж. Твърди се, че Кандрева е бил покрай корнера, само че не съм виждал това видео. Ами в случай че в действителност не е имало засада? Не сме гледали това видео, тъй че не знам дали е по този начин. Въпреки това считам, че съдиите би трябвало да бъдат оставени на мира. На терена значими са футболистите. В Италия имаме най-малко 10-15 положителни рефери ", счита Алегри.

" Ще играем и ще забележим. Оптимист съм. Мачовете могат да са доста комплицирани, само че ми хареса реакцията през второто полувреме. Поздравявам играчите за това. Реферът се оправи добре и взе някои сложни решения в края. Трябваше да губим с един гол на полувремето, само че допуснахме да ни вкарат втори от дузпа в добавеното време. Досега не бяхме изоставали в резултата, по тази причина желаех да видя реакцията на футболистите. Това може да се случи във футбола, само че е значимо да не губиш организацията в играта си. Трябва да създадем идната крачка, би трябвало да стартираме да се оправяме по-добре в избрани обстановки ", добави италианецът.

" В състава имаме млади играчи, те няма по какъв начин да натрупат самочувствие мигновено. Трябва време, с цел да свикнат да побеждават. Съжалявам, че не спечелихме, само че сме на 4 точки от водачите. Радвам се, че видях добра реакция от играчите. Сега би трябвало да отидем да похапнем и да се подготвим добре за мача с Бенфика ", приключи Алегри.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР