Наставникът на Ювентус Масимилиано Алегри опроверга информациите, че ще напусне

...
Наставникът на Ювентус Масимилиано Алегри опроверга информациите, че ще напусне
Коментари Харесай

Алегри: Ако не ме уволнят, оставам в Юве

Наставникът на Ювентус Масимилиано Алегри опроверга информациите, че ще напусне клуба през лятото. В последните месеци италианският експерт е свързван интензивно с мениджърския пост в Арсенал, само че все пак 50-годишният експерт съобщи, че единственият метод да напусне торинци е – да бъде уволнен от поста.

„ Ако не ме уволнят, мисля да остана в Юве и през идната година “, съобщи Алегри след вчерашното нулево тъждество на Олимпико с Рома, което обезпечи на процедура седмата поредна купа на „ бианконерите “ в Серия А. „ Постигнахме нещо извънредно. Би било мъчно да се повтори това, което направихме в последните четири години, разяснява още наставникът на „ Старата госпожа “.

Относно упоритостите на отбора през идващия сезон Алегри призна и че през лятото клубът ще е доста деен на трансферния пазар. „ Когато си в Юве постоянно намираш метод да се мотивираш. Със сигурност ще се подсилим с няколко нови играчи през лятото, а ще има и такива, които ще изоставен. Но упоритостта още веднъж да сме на върха е на разположение “. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР