Наставникът на Ювентус Масимилиано Алегри коментира изказването на Джанлуиджи Буфон,

...
Наставникът на Ювентус Масимилиано Алегри коментира изказването на Джанлуиджи Буфон,
Коментари Харесай

Алегри посъветва Буфон да се откаже

Наставникът на Ювентус Масимилиано Алегри разяснява изявлението на Джанлуиджи Буфон, който съобщи, че желае да продължи да пази на високо равнище даже след края на сезона.

Италианският пазач разгласи, че се отхвърля от футбола след края на шампионата. Изявлението му пристигна в момент на отчаяние след шокиращото отпадане на " Скуадра адзура " от тима на Швеция в баражите за Световното в Русия тази година.

През последните няколко турнирни мача в Калчото Буфон загуби титулярното си място за сметка на Войчех Шчесни.

" Буфон ще се завърне под рамката против Аталанта в мача за Купата на Италия. Рефлексите, които демонстрира на тези години, са естествени. В момента за него е значимо да си върне титулярното място и да го задържи до края на сезона. Джиджи би трябвало да разбере, че в живота има и други цели. Не е елементарно, само че би трябвало да продължиш напред. Винаги е по-хубаво да гледаш напред, в сравнение с обратно. Той може да изживее нови четиридесет години, правейки друго. Тази отмора му даде опция да възвърне силите си. Сега го чакаме с отворени прегръдки ", сподели старши треньорът на Юве.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР