Наставникът на Ювентус Андреа Пирло заяви, че няма нищо против

...
Наставникът на Ювентус Андреа Пирло заяви, че няма нищо против
Коментари Харесай

Пирло: Харесвам критиките - те означават, че дразня някого

Наставникът на Ювентус Андреа Пирло съобщи, че няма нищо срещу да бъде подложен на критика за работата си отпред на тима.

" Харесвам рецензиите - те значат, че нервирам някого. Свикнал съм с тях от доста години. Утрешният мач ще е значим за нашето развиване. Трябва да се представим добре и да се подобрим. Нужна е поредност, която ни липсва. Джорджо Киелини има проблем в лявото си бедро, на следващия ден ще разберем какъв брой е сериозен той. И без това ще има ротации. Алекс Сандро и Мерих Демирал се завърнаха, а Хуан Куадрадо и Данило ще почиват. Пауло Дибала на следващия ден ще остане на пейката, тъй като Алваро Мората е осъден за градското дерби.

Дали Деян Кулушевски ще е титуляр? Зависи от това до каква степен са се възстановили останалите. Той е значим състезател, който би трябвало да се развива. Ще изиграе доста мачове и би трябвало да откри неизменност. Той би трябвало да извърви правилния път, както направиха Дибала и Мората преди този момент. Това, че Стефани Фрапар ще свири мача? Тя е добър арбитър и го е доказвала в предишното. Щастливи сме, че към този момент го няма разделянето сред мъжете и дамите и че наш дуел ще бъде управителен от нея ", разяснява Пирло пред " Скай Спорт Италия ".
Шампионска Лига 5 кръг, сряда 2 декември  Ювентус 22:00предстои  Динамо (Киев)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР