Наставникът на Ювентус Андреа Пирло потвърди, че нападателят на Барселона

...
Наставникът на Ювентус Андреа Пирло потвърди, че нападателят на Барселона
Коментари Харесай

Пирло: Луис Суарес едва ли ще премине в Ювентус

Наставникът на Ювентус Андреа Пирло удостовери, че нападателят на Барселона Луис Суарес няма да се причисли към отбора. Като причина той уточни дългия развой по изкарването на италиански паспорт, който е необходим на уругваеца, с цел да бъде сбъднат прехвърлянето му. Треньорът също по този начин разкри какъв ще бъде стилът на игра, който ще постанова отпред на “бианконерите”.

“Чувствам се добре, значимото е при момчетата също да е по този начин. Имаме задоволително играчи за на следващия ден, ще забележим какво ще създадем след травмата на Алекс Сандро. Вече знаехме, че Пауло Дибала и Матайс де Лихт ще пропуснат мача. Нямам подозрения, а единствено ясноти. Аз съм в Ювентус и упражнявам състав, цялостен с първенци. Деян Кулушевски и Лука Пелегрини към този момент познават футбола в Серия “А”, до момента в който Уестън Маккени и Артур би трябвало да се приспособяват, само че има време за това.

Аз имам свои хрумвания, а Маурицио Сари - негови. В избрани обстановки те могат да съответстват. Аз също желая да направляваме играта и да играем атакуващ футбол, тъй че главните концепции си остават същите. Очаквам на следващия ден да бъде мъчно, защото знаем, че Клаудио Раниери е доста надарен треньор, който го е потвърдил в дългата си кариера. Ще се опитаме да намерим пространства сред линиите, даже и да няма доста такива, с цел да нападаме Сампдория. Междувременно, би трябвало да сме нащрек за техните контраатаки. Кристиано Роналдо и Деян Кулушевски ще се редуват да влизат в ролята на централен нападател, следейки придвижванията на другия. Останалите играчи също ще бъдат окуражавани да се включват от халфовата линия.

Всички ние чакаме централен нападател, само че има още доста време на трансферния пазар и всеки тим има същите проблеми. Ние не бързаме. Отнема дълго време да се изкара италиански паспорт, тъй че е малко евентуално Суарес да бъде новият нападател на Юве. Гонсало Игуаин ни сподели, че желае да си тръгне, тъй че постигнахме взаимно единодушие по прекратяването на контракта му. Сами Кедира към момента не е напълно възобновен от травмата си, тъй че, когато е на линия, тогава ще забележим какво ще направим”, съобщи Пирло на конференцията си преди утрешния мач. Серия А 1 кръг, неделя 20 септември  Ювентус 20:30предстои  Сампдория
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР