Наставникът на Ювентус Андреа Пирло изрази задоволството си от днешното

...
Наставникът на Ювентус Андреа Пирло изрази задоволството си от днешното
Коментари Харесай

Пирло: Доволен съм, Аталанта имаше късмет

Наставникът на Ювентус Андреа Пирло изрази задоволството си от днешното показване на своя тим, макар че “бианконерите” изгубиха гостуването си на Аталанта с 0:1.

“Направихме добър дуел против мощен тим. Изиграхме мача както би трябвало, а те имаха шанс с късния гол. Ние обаче играхме с голями увереност и експанзия. Разочароващо е, можехме да си тръгнем най-малко с точка ", стартира той.

"Дибала не беше стартирал от много време, тъй че да играе против физически отбор като Аталанта означаваше, че няма да може да издържи 90 минути. Той се показа добре досега, в който се справяше физически. Федерико Киеза и Данило също имаха проблеми през седмицата. Кристиано Роналдо не беше в положение да играе. Не подхождаме към всеки мач с тези отношение и увереност. Отборът ни е изцяло друг, когато разполага с тези неща. Въпреки че акцентирам това, ние загубихме прекомерно доста точки, тъй като нямаме вярното отношение против по-малките отбори ".

"Знаехме, че Аталанта ще се бори по целия терен, тъй че се бяхме подготвили за това. Притежанието ни на топката беше положително и покривахме пространствата. Аталанта може да те принуди да играеш друго от други обстановки, само че се справихме добре. Неслучайно Роналдо има 25 гола през този сезон, като беше отличен и в първия ни мач против този противник. Тези дуели му подхождат и той е водещият ни изпълнител. Когато липсва инстинктът на палач в наказателното поле, ситуацията е малко по-различно. Днес създадохме положения, тъй че не мисля, че това направи огромна разлика. Трябва да се фокусираме върху нас самите. Ако играем с тези дух и предпочитание да реализираме резултат, уверен съм, че няма да имаме проблеми да осъществим нашата цел да се класираме за Шампионската лига”, разяснява Пирло след мача.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР