Наставникът на Витоша (Бистрица) Костадин Ангелов заяви, че отборът му

...
Наставникът на Витоша (Бистрица) Костадин Ангелов заяви, че отборът му
Коментари Харесай

Лаптопа недоволен: В такъв важен мач съдиите не биват да допускат грешки

Наставникът на Витоша (Бистрица) Костадин Ангелов съобщи, че тимът му се е показал почтено против Дунав (0:1). Лаптопа изрази убеденост, че ще успее да избави “бистришките тигри” на баражите.

“Това, че Дунав има преимущество, не значи, че е спечелил. В подобен значим мач съдиите не биват да позволяват неточности, би трябвало да са съвършени. Страничният арбитър позволи неточност, имаше засада при гола на Дунав. Отборът ни се бори, изразходва физическия си капацитет.

Малшанс против тима на Дунав, случва се за трети път. Мисля, че четвърти път няма да се получи. Трябва да си вкараме обстановките. Едно от всичките положения, в случай че си бяхме вкарали при започване на мача, щеше да е друго. Трябва ни един гол. Ще забележим какво ще се случи на ответния мач в Русе.

Мисля, че и второто полувреме ние диктувахме темпото на игра. Те нямаха положения, с изключение на този гол, който беше наша неточност и съдийска. Имахме и 80-90 процентови обстановки, които не успяхме да осъществяваме. Напрежение, неумение.

В живота няма нищо непременно. Няма проблем да бъдем спокойни и да осъществяваме такива обстановки. Отборът ни се показа добре и почтено. Това беше почтена загуба. Ще печеля още баражи с Витоша (Бистрица), уверен съм в това нещо”, сподели експертът.
loading... #SC_TBlock_381491 a { font-family: Roboto!important; }
Източник: 7dnisofia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР