Наставникът на Верея Илиан Илиев беше доволен от представянето на

...
Наставникът на Верея Илиан Илиев беше доволен от представянето на
Коментари Харесай

Илиан Илиев: Не може повече така, искам да знам какво правим - Първа лига



Наставникът на Верея Илиан Илиев беше удовлетворен от представянето на играчите си при успеха над Дунав 2:1, само че насочи рецензии към управлението за неяснотата, която е обвила клуба във финансов аспект. Според него, напълно скоро би трябвало да стане ясно какво ще се случи със старозагорци.

" Ние за пари няма да приказваме, на следващия ден или в понеделник би трябвало да стане ясно какво вършим, по този начин не може да продължава. По принцип, като има проблем ти се опитваш да го разрешиш, а не му обръщаш тил ", съобщи Илиев пред DIEMA.

" Питайте тях дали имат предпочитание, не мен. Аз няма да разясня, удовлетворен съм спортно-технически от този мач. Много мъчно е да се настроиш за 7-8 минути и да обърнеш мача. Затова благодаря на момчетата ", показа още треньорът и разяснява дуела.

" Не влязохме добре в мача, малко отпуснати бяхме. Това трябваше да променим, желанието и държанието. Знаех, че можем да победим, изключително против един доста противен като посетител противник като Дунав ", продължи треньорът.

" Играят доста пряк футбол, имат си построен жанр, сътвориха ни компликации. Полувремената ги разделихме - първото за тях, второто за нас. Като цяло, ние компликациите не ги срещаме толкоз на терена, срещаме ги на организационно равнище в клуба ", показа още Илиев и похвали момчетата си за мъжеството им.

" За тези три месеца, в които работим с футболистите, аз научих за тях, че са мъжки момчета. Вярно, не всеки път ни се получават нещата, само че откъм предпочитание след почивката показахме по какъв начин би трябвало да изглеждаме във всеки дуел ", добави треньорът и продължи с разбора.

" Ние по този начин сторихме, на почивката можехме да губим и с доста, само че ние излязохме и потърсихме решение на казуса и го намерихме. Казах на футболистите след мача, че демонстрираха предпочитание да извърнат мача. При 1:1 можеха да ни вкарат, само че те демонстрираха предпочитание и обърнаха всичко. Това желаеме и от управлението, да забележим предпочитание ", приключи Илиев.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР