Наставникът на ЦСКА - Стойчо Младенов, призна, че тимът му

...
Наставникът на ЦСКА - Стойчо Младенов, призна, че тимът му
Коментари Харесай

Младенов размаха пръст на критиците и каза защо ЦСКА се лута в резултатите

Наставникът на ЦСКА - Стойчо Младенов, призна, че отборът му е изиграл слаб мач при равенството 2:2 с Арда. Младенов призна, че има огромно напрежение във футболистите на неговия тим, изключително откакто се приказва за купа, само че призна, че вижда неща, които хората не виждат. Младенов също по този начин призна, че няма кой да му въздейства на решенията и не се вълнува, че хората считат дадени футболисти за "страхотни ", а той не разчита на тях в хода на мачовете на "червените ".

"Успяхме да стигнем точката, добре реагирахме. Но ние не бяхме пристигнали за точката, а за трите. Колкото повече приказваме за купа, толкоз по-голямо напрежение има у футболистите. Те би трябвало да свикнат с това нещо. Ако това напрежение идва допълнително, би трябвало добре да проучваме ", стартира Младенов.

"Елементарни обстановки - брак, брак, брак. Има напрежение, а не би трябвало да има такова. Трябва да сме уверени и да демонстрираме качество. Почти нищо не се получи от това, което планувахме. Много брак при последното допиране, то е казусът в този миг. Имаме опция първите минути да отбележим гол. Нервността идва от напрежението, което ни идва допълнително. Така можем да преценим до края на годината кой устоя и кой не ".

"Много ни липсват изобретателните халфове. Хора, които знаят по какъв начин да успокоят играта и да дадат последния пас. Преливането през днешния ден ни липсваше. Хамза се остаряла, само че беше неефикасен. Затова страдат и крилата заради липса на състезател, който може да пречупи. Без изобретателен халф сме елементарно разгадаеми. В този мач имаше доста "ако ". Ако се беше задържала топката, в случай че... Прибързвахме и всичко това нещо би трябвало да е по-различно. Ако бяхме по-уверени, наложително щяхме да спечелим. Ще създадем всичко допустимо от психическа позиция да влияем на увереността на състезателите и всеки да стигне лимита на своите благоприятни условия. До каква степен този предел е вероятен, през паузата ще преценим какво да вършим с играчите. С тимове като Арда съвсем не бяхме безапелационни. В един интервал от 15-20 минути да упражним напън - това не се получи. Това оказва въздействие на успеваемостта в играта при нашите футболисти. От първия ден приказвам едно и също, само че очевидно някой хора не желаят да ме чуят. Този тим има основа, върху която да надграждаме - в този момент зимата, след това лятото и да бъдем това, което желаеме да бъдем. Да се настаним против Арда, да държим топката и да ги натиснем. Няма комбинативност, липсва човек с топката и неща, които сме коментирали. Апелирам за цялостна готовност за идващия мач и да скъсим дистанцията с тях, а след това пролетта ще му мислим. Аз приказвам това, което виждам и усещам. Не може да ми повлияят, че този е страховит, а аз не го поставям ", приключи Стойчо Младенов.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР